fredag 28 juli 2017

A-England - Angel Grace

Fredag igen, fy tusan vad veckorna går fort! Börjar få lite ångest över att jag snart är arbetslös igen, men det ska säkert lösa sig.

Men idag är det i alla fall holofredag hos Sminkan och jag har ett jättefint lack från A-England att bidra med. Det här är det lila Angel Grace. Jag upplevde att det var en något tunnare formula än vad jag är van vid från A-England. Ingen dålig formula på något sätt, men jag föredrar den något tjockare. Det täcker på två lager och torktiden var normal, men inte lika snabb som den brukar vara från märket. På bilderna har jag topplack över.

Det är ju ingen större hemlighet att jag gillar lila lack och det här var verkligen väldigt väldigt fint. Vacker färg med vackra regnbågar, vad mer kan man önska?

Friday again, I just can't believe how fast the weeks are passing. I'm starting to get a bit of anxiety about the fact that I'm about to be unemployed soon again,  but I'm sure it will sort it self out pretty soon. 

But today we celebrate that it's Friday with HoloFriday at Sminkan and I have a great A-England polish to contribute with. This is the purple Angel Grace. I felt it was a somewhat thinner formula than I am used to from A-England. No bad formula in any way, but I prefer it a little thicker. It covers in two layers and the drying time was normal, but not as fast as it usually is from the brand. In the pictures I have topcoat over.

It's no big secret that I like purple polishes and this was really very nice. Beautiful color with beautiful rainbows, what else can you ask for?


5 kommentarer :

 1. Wow så fint lack! Håller tummarna för att det ordnar sig med jobbet, jag är själv tillfälligt anställd, har jobb t o m 30/9, sedan vet jag inte... Det är lite slitsamt men vi får hoppas att det ordnar sig för oss båda! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick ju inte så bra med jobbet, så nu är jag hemma och letar nytt istället.

   Radera
 2. Vad roligt att du är med idag Helena och vilket vackert lack du visar! Det var jättelänge sen jag handlade från A England, oftast när jag shoppar så finns det andra lack jag hellre vill ha, men jag gillar alla mina A England, dessutom har jag stämplat med nåt av dem, det funkar ju bra när de har den tjockare formulan men skulle väl antagligen inte bli så bra med denna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantastiska lack, men något bortglömda i den uppsjö av Indielack som finns.

   Radera
 3. Nu glömde jag ju skriva om jobbet, jag håller tummarna för att det ska lösa sig för dig!<3

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!