onsdag 19 juli 2017

OPI - This is Not Whine Country

Pressutskick

Det verkar inte som jag har något riktigt flyt med mina nail art idéer denna veckan. Jag bestämde mig för att det var dags att visa OPI This is Not Whine Country från California Dreamin' kollektionen, men jag ville ha en accentnagel med blommig vattendekal också. Det såg ju bra ut ända till jag började fixa till kanterna med aceton och vattendekalen löstes upp lite väl mycket och det vita underlaget började smeta lite grann. Nåja det här får väl helt enkelt bli veckan när jag visar mindre lyckade manikyrer.

Men låt oss prata lite om This is Not Whine Country istället. Det här är en bärröd färg, inte röd och inte magenta utan som röda bär mixade liksom. Den har lite jellykänsla över sig, men jag tyckte ändå att det var bra att jobba med och två lager räckte för täckning. Torktiden var bra och jag har topplack över på bilderna.

Det här är en mycket trevlig färg enligt mig, men där upphör liksom grejen med det här lacket. Det är trevligt, men inte något speciellt upphetsande. Ett ganska mediokert lack skulle jag villa säga. Ett som jag gärna bär, men inte sträcker mig efter när jag letar efter en av mina favoriter.

Press Sample

It doesn't seem like I have any real flow with my nail art ideas this week. I decided that it was time to show OPI This is Not Whine Country from the California Dreamin collection, but I wanted an accent nail with a floral waterdecal as well. It looked good until I began to fix to the edges with acetone and the waterdecal was a little dissolved and the white base began to smear up on the decal. Well, this may just be the week when I show less successful manicures.

But let's talk a bit about This is Not Whine Country instead. This is a berry red, not red and not magenta but like red berries mixed polish. It has a little jelly feeling over it, but I still thought it was good to work with and two layers were enough for coverage. The drying time was good and I have topcoat over in the pictures.

This is a very nice color according to me, but that's where it ends. It's nice, but not something exciting. A fairly mediocre polish I would say. One that I love to wear, but not stretching out for when I'm looking for one of my favorites.
1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!