måndag 3 juli 2017

Summary of the Depend 7 Day Neon Attitude collection

Pressutskick

Då har jag målat mig igenom hela Neon Attitude kollektionen. Och jag måste säga att jag verkligen gillar hela gänget med lack. Dels så är det knalliga härliga färger, men även för att formulan varit bra på dom. Jag tänkte att visa dom med lacket som jag gillat bäst överst och så vidare. Kommentera gärna och berätta vilket som är ditt favoritlack av dessa.

Press Sample

Now I have painted my way through the entire Neon Attitude collection. And I have to say I really like the whole bunch of polishes. Both because the formula was good but mostly because of the bright and wonderful colors. I will now give you a summary where I show you the one that I liked the best first and so on. Please comment and tell me which one is your favorite of these.Zap Up Neon

Knock Out Neon

Glow Show Neon

Shocking Neon

Electric Neon


Vivid Neon

Crazy Hot Neon
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!