lördag 8 juli 2017

Reader's Choice - Indigo Bananas Grave Importance

Så skönt med lördag igen, ska mest slappa, men även bjuda min mamma och moster som är på besök från Kanada på lite mat ikväll.

Denna vecka är det Indigo Bananas Grave Importance som är läsarnas val. Ett djuprött jelly med flakies i. Återigen blev jag påmind om att jag inte gillar vissa jellys och formulan på det här var så där tycker jag. Tre lager behövdes innan jag var rätt nöjd. Torktiden var bra och på bilderna har jag topplack över vilket jag tycker krävdes för att få flakiesen att komma till sin rätt.

Jag trodde nog att jag skulle älska det här lacket, men det lämnar mig tämligen oberörd faktiskt. Jag misstänker att det först och främst är formulan som är orsaken för färgen är väldigt fin, men det här blev inte den höjdare jag trodde.

Till nästa vecka får ni tre klassiska holos att rösta på.

It's so nice it's weekend again, I will mostly relax, but also have my mom and aunt who is visiting Canada over on some food tonight.

This week it's Indigo Banana's Grave Importance, that is the readers' choice. A deep red jelly with flakies in. Again, I was reminded that I don't like some jellies and the formula on this made it one of those. Three layers were needed before I was quite satisfied. The drying time was good and in the pictures I have topcoat over which I thought was necessary to get the flakies to shine through properly.

I thought I would love this polish, but it leaves me quite untouched actually. I suspect that it's the formula that is the reason because the color is very nice, but this was not the fivepointer I thought it would be. 

For next week you will have three classic holos to vote for.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!