onsdag 26 juli 2017

Depend 509 & 510

Pressutskick

När jag skulle byta lack blev jag plötsligt sugen på rosa. Och från Depends vårkollektion Eastern Fusion plockade jag fram två olika nyanser av rosa.

Först det lite barbierosa krämlacket 509 och det blekrosa 510 som också är krämlack. Den här gången tyckte jag att det blev lite strimmigt så det fick bli tre lager och topplack för maximal täckning och snygg yta. Det här är ju rätt pastelliga lack så det är inte något ovanligt, men jag är lite bortskämd med att Depend lacken ska täcka på två.

Färgerna är fina, jag personligen tycker bättre om det något mörkare 509 än 510. Jag tycker dom funkar utmärkt så här ihop. På egen hand hade är jag inte så säker på att 510:an hade varit något jag tyckt om, men som sagt så här blev det en söt kombo.

Press Sample

When I was about to change my polish, I suddenly was craving for pink. And I found two different shades of pink in Depends Spring Collection Eastern Fusion.

First, the barbie pink cream polish 509 and the pale pink 510, which is also a cream. This time I found it to a bit hard to get it to cover in two layers because it became a bit streaky and uneven at first so it had to be three layers and topcoat for maximum coverage and nice surface. This is kind of pastel colored polishes so that is nothing unusual, but I'm a bit spoiled because usually you only need two coats of Depend polishes. 

The colors are nice, I personally like the darker 509 more than 510. I think they work great like this together. On it's own, I'm not to sure that 510 had been something I would have liked, but as said, this became a nice combo.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!