lördag 14 december 2013

Let's Celebrate with a Giveaway! CLOSEDDet är snart jul och det här är ju tiden för att fira och även för att ge bort presenter.

Själv känner jag för att fira lite extra då jag har passerat 200 följare på Bloglovin. Det här är en riktigt stor grej för mig och jag vill ju självklart dela med mig av min glädje med er. För det är ju just ni mina fina läsare som gör att jag vill fortsätta att blogga dag efter dag.

Jag känner fortfarande samma glädje som jag gjorde när jag precis börjat blogga för varje kommentar man får och för varje sidvisning. Det här är för mig en oerhörd glädjekälla, något som jag är stolt över och verkligen tycker om att hålla på med.

Katarina från Edgy Polish var supergullig och sponsrade med två lack och resten är lack som blivit favoriter för mig som jag köpt nya fina flaskor av som ni har chansen att vinna.

Det man ska göra för att delta är att lämna en kommentar där du svarar på följande två frågor: Vilket av lacken skulle du helst vilja vinna och varför? Vad skulle du vilja se mer av på Lacky Corner eller är det något som du skulle vilja att jag ändrade på?

En mailadress till dig behöver jag också för att kunna kontakta dig om det är du som är en av de lyckliga vinnarna.

Den första vinnaren som dras kommer att få välja ut sina tre favoriter av de här lacken, vinnare nummer två får välja av de som är kvar och vinnare nummer tre får det sista lacket. 

Lacken man kan vinna är: Cirque Sanguine, Delush Polish Angel Of Death, Franken Frosting It Has To Be Magic, Rainbow Honey Emerald Weapon, Darling Diva Polish TNT, Darling Diva Polish Thunderstruck

Jag kommer att dra vinnarna redan den 17/12 för att det fortfarande ska finnas en chans att få lacken innan jul och om inte vinnarna återkommit till mig inom 24 timmar så drar jag en ny vinnare.

Öppen Internationellt med undantag av Brasilien, Italien och Storbritannien.

Christmas time is here and that is the time for celebration and giving.

I'm definitly in a giving mode and the reason for this is that I reached 200 followers on Bloglovin. This is a really big thing for me and I want to share my joy with you. Because without you my beautiful readers this blog would be nothing. You are the reason I want to continue to post almost everyday.

I still feel the same joy everytime someone has left a comment or when I looked at the sight statistic and realize that there are people reading this everyday as I did when I first started this blog. For me this is a big source of joy and I feel so proud and happy when I do this.

Katarina from Edgy Polish was supernice to sponsor with a couple of polishes and the rest is brand new bottles of some of my favorite polishes that you have the chance to win.

The only thing you need to do to have a chance to win is to leave a comment answering these questions: Which of these polishes would you most like to win and why? What would you like to see more of at Lacky Corner or is it something you want me to change?

Of course I also need your mailadress so that I can contact you if you are on of the lucky winners. 

The first winner name that I will draw will get to choose three of these polishes and the second winner will get to choose two and then there will be one over for the last winner. 

This is what polishes you will have the chance to win: Cirque Sanguine, Delush Polish Angel Of Death, Franken Frosting It Has To Be Magic, Rainbow Honey Emerald Weapon, Darling Diva Polish TNT, Darling Diva Polish Thunderstruck

I will draw the winners already on the 17th of December so that at least if you live in Sweden you will have a little chance to get it before Christmas. The winner will then have 24 hours to respond before I draw a new winner. 

Open Internationally with the exeption of Italy, Brazil and Britain because of customs and post problems. 
50 kommentarer :

 1. Åh, här vill jag vara med! Jag har fortfarande inte ett enda indielack och i den här högen skulle jag välja Cirquelacket för de har jag sneglat på mååånga gånger :-) Jag skulle vilja ser mer tips och tricks kring både nagelvård och lackning. Det finns så många olika sätt att göra allt på och det är kul att läsa hur andra gör. (Mail nennens (at) hotmail (punkt) com)

  SvaraRadera
 2. Grattis till 200 följare! Jag följer inte på Bloglovin utan via Feedly så jag syns inte men jag finns ändå... Om jag vann skulle jag vilja ha Cirquelacket, dels för att det är så fint och dels för att jag inte har nåt från det märket. Jag gillar att du gör ganska "enkel" nailart, sån som man vågar sig på själv, men det skulle vara kul med nån tutorial ibland också. O sen skulle jag vilja ha ett inlägg om nagelvård, hur gör du för att sköta om dina naglar? Min mailadress: 19rutan80 (a) gmail (punkt) com

  SvaraRadera
 3. Jag skulle helst vilja vinna Darling Diva - Thunderstruck, eftersom jag alldeles för sent insåg att hon släppt en AC/DC-kollektion och därför missade denna puddingen. Just det lacket påminner mig om min och min mans förhållande, alla nya saker jag upptäckt av vara med honom och alla galna saker man gör för kärlek. Som till exempel köper snordyra AC/DC-biljetter i födelsedagspresent för han ville ha dem så mycket så han nästan blev blå men var dessvärre arbetslös vid tillfället, körde honom upp från Kristianstad till Göteborg och sedan hem sent på natten genom Göteborgs förrädiska gator. Jag förknippar honom så starkt med just AC/DC så varje gång jag haft det lacket på mig och sett på mina naglar så hade jag tänkt på honom och fått det där lilla pirret som man får när man inser hur lycklig man är :)

  Gällande din blogg så har jag inte så många tips där, jag älskar ditt upplägg. Det är enkelt med lagom många bilder och lagom mycket text. Kanske hade du kunnat skriva något lite mer om lemmings eller lack som släpps som du tycker verkar intressanta? :)

  // Hannah, hannah.ponten@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Grattis till dina 200 följare:) Jag skulle vilja vinna Franken Frosting. Jag har aldrig haft något indielack förut och It Has To Be Magic värkar vara superfint. Det skulle vara kul att testa ett nytt nagellacks märke, då jag inte har så många olika märke själv. Jag gillar också att flaskan är annorlunda!
  Du gör jättebra inlägg om nagellack, men det skulle vara kul att se en och annan tutorial samt några nagelvårds tips:)

  SvaraRadera
 5. Qirque lacket är sååå snyggt, är det SANGUINE? Hur som helst vore det en dröm att ha på naglarna! Franken frosting vore grymt till våren eller bara för att visa att jag längtar efter den! :)
  Rainbow som går i turkost/grönt dreglar jag lite efter. Det är precis min ton just nu!
  Jag längtar efter alla gröna nyanser som finns under våren. Suck!

  Cirque skulle dock sitta som en smäck i min färghungriga ögon! Så jag väljer det!

  Det vore mycket kul att se bilder tagna i olika ljus och med olika typer av blixt (filter).
  Mulen dag/solig dag, gatljus/neonljus osv.

  Min mail är veravardig@gmail.com!

  Ha en god jul och var glad över alla som älskar dig! Det är det bästa vi har i livet!!!

  /Helena

  SvaraRadera
 6. Åh, grattis till 200 följare!

  Jag skulle allra helst vilja ha Angel Of Death, inte nog med att lacket ser helt fantastiskt ut så är jag också väldigt förtjust i namnet!

  När det gäller bloggen så är det svårt att ge tips då jag redan tycker din blogg är fantastiskt bra! Men som några fler har nämnt så skulle det vara intressant att läsa om hur du sköter dina naglar för de är otroligt fina!

  Min mail: sofie.karlsson@sajk.com

  SvaraRadera
 7. Vad kul! Gratulerar till 200 följare. Jag håller med, visst är det kul att blogga? Den bästa hobby man kan ha. :)

  Cirque Sanguine är lacket som fångar mitt öga. Det lyser lite extra i den där högen med lack. Det där glödiga är något jag alltid trivs med på naglarna.

  Din blogg är perfekt precis som den är. Dina bilder/swatches är alltid bra så jag har inget mer att önska. :)

  SvaraRadera
 8. Rainbow Honey-lacket ser fantastiskt ut, och skulle verkligen bli älskat i min samling ;)
  Din blogg är en av mina favoriter för jag tycker att ditt sätt att skriva är så bra. Det är lättläst och underhållande! Bilderna är fina och det är bra variation på lacken.
  Det enda jag kan komma på att jag skulle vilja se mer av, är statistik på Readers Choice! Det vore kul att se vilket lack som kom tvåa och trea :) Annars vill jag inte ändra på något i din blogg, den är underbar som den är!

  SvaraRadera
 9. I want to win franken frosting it has to be magic because it`s look pretty glitter and i dont have it =)
  Can you respond your comments ?
  eekku80@netti.fi

  SvaraRadera
 10. Stort grattis till 200 följare! :) Va kul!
  Om jag fick vinna skulle jag vilja vinna Darling Divas TNT. Jag är otroligt känslig för svarta jellysar! Och ändå har jag inte så många såna. När jag såg det här lackat på Sminkan för ett tag sen höll jag på att storkna!! Dessutom har jag en långvarig kärlek till AC/DC och hur coolt är det inte att ha ett lack som har samma namn som en av deras grymmaste låtar!
  Jag gillar verkligen din blogg som den är, men om jag skulle komma med ett förslag så är det alltid roligt att se lacken fotade på flera olika sätt, i olika ljus och med lite olika bakgrunder för att få en uppfattning om hur det kommer att se ut när man väl går runt mad lacket på sig!
  Tack för en fin blogg!
  Bella/ info@seizethenail.com

  SvaraRadera
 11. Cirque Sanguine är ett lack jag verkligen suktar efter, jag älskar blandningen av rosa, rött och orange. Att Cirque sedan har en absolut perfekt formula gör ju inte det hela sämre.

  Bloggen gillar jag verkligen som den är, jag läser varje dag. Men jag skulle gärna läsa mer om dina rutiner för nagelvård, såsom teknik för att putta tillbaka nagelbanden och vilken/om olja du använder osv. Jag är en liten produktnörd som älskar sådant.

  Till slut, ett stort grattis till 200 följare, det är en stor bedrift och ett tecken på att det du gör uppskattas och är bra!

  maja.hallin@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Grattis! Och vilken härlig giveaway! :) Om jag råkade vinna skulle jag helst vilja ha Delush - Angel of Death eftersom jag äääääääälskade Dexter (och grät vid det bittra slutet). Tycker bloggen är superfin som den är; älskar det tydliga formspråket och det enda jag skulle vilja ha mer av är ännu fler bilder...bomba på vetja! Jag kan aldrig få nog av olika vinklar, ljus osv när jag tittar på lackbilder. Så helt enkelt mer av det goda :)
  mig kan man maila på
  gamingnails@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Grattis till 200 följare!
  Jag hade valt Rainbow Honey Emerald Weapon, på senare tid har jag blivit mer och mer förtjust i gröna lack. Det har inte varit något för mig innan, detta innebär att samlingen gröna lack är ganska liten jämfört med favoritfärgerna. Detta ser jag givetvis som en ypperlig anledning att utöka samlingen med fler gröna lack.

  När det gäller vad jag önskar se mer av eller som jag skulle vilja se mer av på Lacky Corner så är svaret nej, jag kan inte komma på något. Tycker du bjuder på en bra blandning av färger, finishar, märken, nail art och teman. Dessutom gillar jag att du har Readers Choice. Om jag då ska önska något får det bli att fortsätta som du gör, för du gör ett riktigt bra jobb med bloggen.

  Ha en fin jul och ta till dig av all positiv feedback du får av alla läsare!

  SvaraRadera
 14. Congratulations - of course this is big :) - and thanks for hosting such an amazing giveaway!!
  I think I like Cirque Sanguine the best :)

  You should not change anything on your blog - this makes you happy, trying to be someone else do something you don't feel for, does not make you happy in the long run :)

  SvaraRadera
 15. Grattis :D
  Om jag vann skulle jag vilja vinna Rainbow Honey Emerald Weapon, det ser ut att vara den perfekta grönblåa lacket och det är min absoluta favoritfärg på lack!
  Jag kan inte riktigt komma på vad mer jag vill se, men tycker det är superskoj att vi läsare ibland får rösta vilket lack du ska ha så mer sånt kanske ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 16. glömde mailadressen : tiger92an@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Grattis till 200! Bra bloggat! :-) Om jag vann så skulle jag välja Cirque-lacket. Dels så är det bedårande vackert, och dels så är det ett nytt märke för mig - har inte ett enda.

  SvaraRadera
 18. 200 följare? Duktigt! Jag skulle vilja vinna dd's thunderstruck. Den ser så himla häftig ut! Jag skulle vilja se mer nailarts. Det jag har sett innan har varit så mycket talang och perfektion och du är en stor inspirationskälla till mina nailarts! malinfranzen70@gmail.com

  SvaraRadera
 19. Jag skulle vilja vinna Franken Frosting It Has To Be Magic. Jag har kikat på det, jag vet inte hur många gånger, eftersom det är som gjort för en vän som jag nagelnördar mig med. Skulle vara en perfekt julklapp.
  Vad gäller blogginnehållet så önskar jag nog mest att det fortsätter att vara så bra som det är.

  SvaraRadera
 20. Hi! First off, congratulations on your achievement! I'd love to win Sanguine by Cirque because it's so perfect for the holidays and it's mellow but fun just like me! Also, I'd love to see more of your absolutely gorgeous nail art designs! Thank you for the chance!

  jasmine.thomas116@yahoo.com

  SvaraRadera
 21. Grattis till 200 följare!! Där ligger jag i lä. ;-)
  Jag är väldigt nyfiken på
  It has to be magic av två anledningar: namnet och att jag inte testar märket. ;)
  Angående vad jag skulle vilja se mer på bloggen är tutorials på några av dina nailart. Jag är novis när det kommer till det och har inget emot att lära mig mer. :)
  Min mail är funlovin_83[at]hotmail[punkt]com

  SvaraRadera
 22. Congrats on the many followers! :)
  I really like the look of Cirque Sanguine, so I'd pick that one. Cirque makes fantastic polishes in great colours, so I'd love to add this one to my collection.
  I love when you do nail art, so I'd be delighted to see more of that.
  My email address is: rainbowifyme@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Åh vilken fin giveaway!
  Grattis till 200 följare!
  Jag skulle välja Cirquelacket för jag tycker det ser helt fantastiskt ut!
  Har dessutom aldrig testat Cirque förut och är nyfiken.

  Jag älskar dina nailarts och skulle gärna se mer sånt och gärna med tutorial också :-)

  Mig når du på: gabriella86@hotmail.se

  SvaraRadera
 24. Grattis :)
  Förstår att många följer dej, du har en härlig blandning av nytt o "gammalt" med fina nailarts!
  OM jag måste välja så väljer jag Cirque-lacket, ser urläckert ut!!

  Vad jag vill se mer av....hm...skulle vara tutorials då annars vill jag att du kör på i samma anda :)

  frokennilssonskok@hotmail.se

  SvaraRadera
 25. Grattis!

  Alla lacken e fina men här är tre av favoriterna Darling Diva Polish Thunderstruck, Franken Frosting It Has To Be Magic, Delush Polish Angel Of Death.

  Gillar din sida och finns inget att klaga på, men skulle vara kul att läsa om lite nagelvård och vad du har för rutiner. Du har jätte fina naglar och dina nagelband är ju helt perfekta :)

  SvaraRadera
 26. Grattis till 200+ följare och superkul med giveaway!
  Jag skulle välja Sanguine från Cirque för att det har en så otroligt fin färgskala som känns varm, vilket jag verkligen behöver nu i vinter. :)
  Det skulle vara roligt att se din dagliga/återkommande nagelvårdsrutin och tips på prisvärda produkter.
  Mail: pemmz@live.se

  SvaraRadera
 27. Jag skulle helst vilja vinna Cirque Sanguine, det ser så fantastiskt ut.
  Jag är en ganska nybliven följare som inte har något att klaga på. Jag fastnade för din blogg för de fina och vältagna bilderna. Blandningen av "vanliga" lack till de lite mer ovanliga som man inte hittar ute i affärerna på stan. Gillar blandningen av lack och nailart. Något som jag överlag gillar att läsa om är favoriter, och i lackdjungeln så kan ju favoriter bytas ut ganska snabbt, så vore roligt att läsa om typ månadsfavoriter :)

  SvaraRadera
 28. Jag tror att jag skulle önska mig Cirquelacket främst. Dels för att jag inte har något från märket (så kan man ju inte ha det!!) men också för att färgen skulle bli ett nytillskott i samlingen.
  Jag vet inte om jag kan komma på något som bloggen skulle må bra av. Din blogg var en av de första jag började följa i nagelsvängen och jag är ju kvar än så... :) Kram/ Maria (maria.brusell@gmail.com)

  SvaraRadera
 29. Jag skulle vilja se mer hur du gör dina nailart i steg för steg.
  Måste jag välja ett av dom alla lika fina så får det bli Franken frosting.

  SvaraRadera
 30. Grattis till dina 200 följare! :)

  Cirque Sanguine är det som lockar allra mest, Cirque är ett märke jag har haft ögonen på länge men aldrig fått tummarna ur att beställa.

  Din blogg tycker jag är kanon, bra med bildantalet, texten och nailarten! Sen älskar jag när man får rösta på lacken, det gör jag alltid hos dig även om jag inte hinner kommentera.

  Trevlig helg!
  /Rebecka

  Keckan@gmail.com

  SvaraRadera
 31. Grattis till 200!
  Nagellacket som jag fastnade lite extra för är Franken Frosting - it has to be magic av lite olika anledningar: Jag ÄLSKAR glitter, namnet och jag har velat testa ett FF länge men pga köpstopp så har det bara stannat som en tanke.

  Din blogg är en av mina favoritbloggar och jag har ingenting som jag tycker att du ska ändra. Men dina nailarts tycker jag väldigt mycket om, så jag får väl säga mer nailarts :) Omröstningarna du har är också något som jag tycker om.

  Mailen är: amanda_lundh@hotmail.se

  SvaraRadera
 32. Åh wow, grattis till dina 200 följare som nu är 205 ser jag! Så kul och det är du värd, som jag sagt tidigare så är din blogg en av de första jag började läsa och jag gillar den oerhört mycket. Just för ditt sätt att skriva som känns personligt och sen alla underbara lack du visar.
  Klart jag vill vara med och tävla. Om jag skulle vinna så vill jag ha Franken Frosting just för att jag inte äger något av det märket och detta lack ser ju bara så fab ut. :-)
  Ja du, inte är det lätt att komma på något som du kan ändra på eller lägga till, men kanske mer tutorials och sen skulle jag vilja se mer av din lackförvaring och kanske hur man kan systematisera sina lack i datorn t.ex. Fortsätt med dina Reader's Choice också tycker jag, de är kul.

  SvaraRadera
 33. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 34. Grattis! :DDD vad skoj! Jag skulle vilja vinna Delush Polish Angel Of Death, de ser så himla ballt ut på swatches jag sett! Äger inga nagellack av detta märke så vore så himla kul att vinna! & tja, den andra frågan: det är en av mina favvobloggar men mer nailart kunde vart skoj (även fast jag aldrig vågar testa.. är lite nybörjare på den fronten!) & älskar då man får rösta vilket lack du ska testa :D

  kram!

  / westberg.stina@gmail.com & swestberg.blogg.se

  SvaraRadera
 35. Gud vad roligt - grattis. Förstår att det är stort, själv jublade jag lite sådär diskret när jag på jobbet insåg att jag kommit över 50-gränsen. =D Förstår att folk vill hänga på här, helt klart.

  Hade jag vunnit hade jag önskat mig Rainbow Honey-lacket tror jag.. Eller kanske Cirque. Tja, egentligen vilket som, det enda är väl att jag har Thunderstruck redan.

  Jag gillar dina nailarts, tycker alltid att de är snygga och välgjorda. Jag gillar ju tutorials, oavsett hur avancerade de och nailarten är, så det kan jag ju önska mig. Annars gillar jag Lacky Corner precis som det är! Så jag tycker inte att du behöver ändra något direkt - bara fortsätt som nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och mailadressen är ju nailme.blogg[at]gmail.com

   Radera
 36. Grattis till 200 följare!!! Åååh så många fina lack. Jag skulle helst vilja vinna Franken Frosting It Has To Be Magic. Varför? Har inte testat FF och sen gillar jag de annorlunda flaskorna (som man säkert snabbt börjar irritera sig på när de ska få plats i samlingen… ;-) )
  Din blogg är ju en av mina favoriter faktiskt, med bra info och fina bilder. Sen gillar jag dina lördagar när man får rösta. Men jag får nog hålla med om som jag såg nämnas av andra att lite tutorials då och då till dina supersnygga nailarts hade ju inte varit fel!
  Min mail är jennifer[punkt]enzinger[at]gmail[punkt]com

  SvaraRadera
 37. Wow, grattis till följarna, det är du såå värd!

  Själv skulle jag nog helst vinna Cirque-lacket, och gärna Darling Divorna också.
  Jag tycker din blogg är toppen, det märks verkligen att du brinner för att driva den. Inläggen känns alltid inspirerande och engagerande, så fortsätt med att gilla det du gör så gillar vi läsare det också. :-)

  SvaraRadera
 38. Och mailadressen:
  alphaamorenails@gmail.com :-)

  SvaraRadera
 39. Jag skulle vilja vinna Delush Polish Angel Of Death. Jag vill ha ett riktigt fint lack som står och väntar när jag kan börja måla naglarna igen efter sex månaders behandling med medicinskt lack mot nagelsvamp. Min mail är nena_p63@hotmail.com

  SvaraRadera
 40. Grattis till 200 följare! Inte dåligt alls inte.
  Jag skulle gärna få lägga tassarna på cirque-lacket. Wow säger jag bara!
  När det gäller din blogg så tycker jag om den som den är. Kanske tips om lack du gärna vill ha? Sånt är kul!
  Olsson.reb@gmail.com

  SvaraRadera
 41. Kul :) !
  Om jag fick välja ett av lacken som jag kunde vinna skulle det vara Rainbow Honey Emerald Weapon, det har en otroligt fin färg och jag gillar Rainbow lacken. Blå och grön är favoritfärger hos mig så varför inte en sådan härlig färg :) !
  Jag gillar din blogg som den är. Jag har inte läst din blogg så jätte länge eftersom jag är relativt ny i lackvärlden. Det skulle vara kul att få ett inlägg om hur du kom in på nagellack och hur du startade din blogg osv :)
  Men det är otroligt kul att läsa dina inlägg eftersom de märks att du brinner för det, du är engagerad och aktiv och det är alltid roligt att läsa och kolla på dina otroligt fina bilder :) !
  Min mailadress är johanna.k.lindberg@gmail.com

  SvaraRadera
 42. Vad roligt och generöst av dig med en givaway! Jag skulle välja darling diva thunderstruck, ser döläckert ut! Bloggen är redan toppen men jag älskar nail art så ser gärna mer av det, då gärna med beskrivning. Håller tummarna! Min mailadress: lisalisa_85@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det är alltså jag, Lisa Holmström som lämnat detta bidrag :)

   Radera
 43. Grattis till 200 följare! Jag är en sådan där jobbig läsare sombesöker bloggen flitigt men aldrig kommenterar, ska försöka ändra på det för det är ju kulmed respons. Gillar iaf din blogg mycket!

  Vad gäller lacken så får jag säga som många andra att jag allra helst vill ha Cirque-lacket :) och jag instämmer också i kören som önskar mera nailart på bloggen.ngärna kombinerat med bilder och förklaringar på hur man gör - sånt är guld värt för nailart-n00bs som mig :)

  SvaraRadera
 44. Och min mejladress är alltså veronikakahoul(@)gmail.com :)

  SvaraRadera
 45. Jag vill vara med :)
  Om jag vann vill jag gärna ha Franken Frosting It Has To Be Magic, jag blev så förtjust i det när vi sågs, och har tänkt på det lite då och då, De lacket satte sig på huvudet :)

  Jag vill gärna se mera av din nail art steg för steg, kanske en video eller i bilder :)

  Och du Grattis till alla följare!

  Mail princessemma1986@hotmail.com

  SvaraRadera
 46. Det man ska göra för att delta är att lämna en kommentar där du svarar på följande två frågor: Vilket av lacken skulle du helst vilja vinna och varför? Vad skulle du vilja se mer av på Lacky Corner eller är det något som du skulle vilja att jag ändrade på?

  Grattis till 200 följare, det i sig är ju ett tecken på att du gör saker rätt så jag har svårt att komma på något som du borde ändra. Möjligen om du lägger upp flaskbilder när du köpt nytt? Sånt kan jag tycka är kul att se men är själv dålig att komma ihåg att visa.

  Och lacket jag helst skulle vilja ha är; Delush Polish Angel Of Death, det verkas såå läckert. :)

  Min mail är ju gelicnailart at gmail punkt com. ;)

  SvaraRadera
 47. Jag skulle helst vilja vinna Cirque Sanguine. Och jag tycker alltid att nail art är kul, men jag förstår ifall det är för pilligt och tidskrävande att fixa.
  Grattis till 200 följare förresten!
  Kram :)
  min mail: sandra_floren@hotmail.com

  SvaraRadera
 48. Grattis!
  Om jag måste välja lack blir det Cirque Sanguine för att jag älskar duochroma lack som går i orange-rött-rosa-toner.

  Jag skulle vilja se mer jämförelser mellan lack som kan vara dupes, eller mer teman såsom "Mina röda favoriter" osv.

  Min mail är: daniela.k.morales[snabel_a]gmail.com

  SvaraRadera