onsdag 23 december 2015

Darling Diva Polish - The Alchemist

Så här dan före dopparedagen tycker jag att ni ska få se en riktig vacker röd skönhet. Jag visar nämligen Darling Diva Polish The Alchemist. Ett lack som kom ut med förra höstens kollektion, men jag tycker att det här funkar som det perfekta jullacket.

Det är ett julrött holo med lila undertoner. Det täcker på två lager och torkar fort. På bilderna har jag topplack på.

Alltså det här är verkligen helt underbart vackert. Jag hade mycket väl kunnat tänka mig att bära det här på julafton, men nu har ju tyvärr min manikyr efter en del städning redan börjat chippa. Men vem vet det kanske åker på igen.

Jag är nyfiken på vad ni har för planer för er julmanikyr. Vilket lack tänker ni ha eller vilken typ av nail art planerar ni?
 


So this is the day before Christmas Eve, and I think you should get to see an amazing red beauty. I have Darling Diva Polish The Alchemist for you. A polish that came out with the autumn collection last year, but I find that this works perfect for Christmas. 

It's a Christmas red holo with purple undertones. It covers in two coats and dries quickly. In the pictures I have one layer of topcoat too.

So this is totally amazing. I could very well imagine myself wearing this for Christmas, but unfortunately my manicure after cleaning the house has already begun chipping. But who knows, I might put it right back on again. 

I'm curious what your plans are for your Christmas manicure.  What polish do you plan to wear or what type of nail art are you planning?

11 kommentarer :

 1. Right, now where did I leave my wishlist... *scrabbles on list* What a stunning color!

  SvaraRadera
 2. I love this red holo - and am so happy to own it - beautiful swatches!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's so beautiful and I'm so glad I bought it because I think it's discontiuned now.

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. (Du får jättegärna radera min kommentar ovan, blev med fel konto då jag precis bytt telefon. Tack på förhand!)
  Det här lacket är snyggt! Bar det faktiskt för bara ett par veckor sen när jag ville vara fin men ändå enkelfärgad ;)
  Julaftonsnaglarna blev söta vattendekaler från Hypnotic Polish som hade vinterlandskap på sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är alldeles för dålig på att använda alla mina vattendekaler! Det finns ju så mycket kul man kan göra med dom.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!