söndag 20 december 2015

12 Days Of Christmas Nail Art Challenge - GingerbreadIdag är temat i 12 Days Of Christmas Nail Art Challenge pepparkakor och jag hittade ett riktigt gulligt mönster på MoYou London Festive 01.

På naglarna satt redan China Glaze What's She Dune? som är ett sandfärgat krämlack och stämplat dom små gubbarna har jag gjort med Essensce Snow White Sneeze ett brunt lack som har lite skimmer i sig. Jag hade liksom inte så många lack att välja på när det gällde brunt, men det här funkade över förväntan att stämpla med.

Det blev en väldigt diskret, men ändå julig manikyr tycker jag.
Today the theme of the 12 Days Of Christmas Nail Art Challenge is gingerbread and I found a really cute patterns on MoYou London Festive 01.

The nails were already painted with China Glaze What's She Dune? which is a sand-colored cream polish and the pattern is made with the help from Essensce Snow White Sneeze a brown polish that has a bit of shimmer in it. I didn't have that many polishes to chose from when it comes to brown that also should work for stamping, but this worked beyond expectations.

It turned out like a very discreet, yet Christmassy manicure I think.19 kommentarer :

 1. So cute
  http://eekunelm.blogspot.fi/

  SvaraRadera
 2. wow så fint detta blev! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Tyckte själv det var kul med en väldigt neutral julmanikyr som ändå är just julig.

   Radera
 3. Jättesnyggt! Och verkligen bra jobbat med placeringen av gubbarna! Jag har ett KIKO jag trivs väldigt bra med för att stämpla med, är lite mörkare än detta. Nr 374 om du skulle springa på det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det ska kollas upp om jag lyckas ta mig till en Kiko butik. Men det finns ju faktiskt en i Stockholm nu och dit åker jag väl någon gång :)

   Radera
 4. Your stamping looks so great. :D

  SvaraRadera
 5. Men oj, det här var kalasfint ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev ju alldeles lysande. Mycket bättre än vad jag förväntat mig faktiskt.

   Radera
 6. Svar
  1. Hm, sure but I'm not so sure they are tasty :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!