fredag 11 december 2015

China Glaze - What's She Dune?

Jag är inte den som brukar ha neutrala lack speciellt ofta på naglarna, men jag anser absolut att det är en typ av lack som bör finnas i varje lacknörds samling och absolut om man gillar nail art.

Det här är China Glaze What's She Dune? Ett beige eller kanske man ska säga sandfärgat krämlack eftersom det här faktiskt kommer från en sommar kollektion som heter Dessert Escape.

Det var lite knepigt att måla med först. Rinnigt men ändå lite tjockt, precis som en del andra China Glaze lack. Jag var däremot imponerad av hur slätt och fint det blev även utan topplack. Annars brukar den typen av formula ofta behöva en vända topplack för att släta ut sig.

Jag har två lager och topplack på bilderna. Torktiden var helt ok.

Det här lacket är ett av mina adventskalender lack, men min kära familj hade missat lite för jag hade faktiskt redan en flaska. Nåväl, ska man ha dubbletter är det ju rätt ok att ha dom av lack som används till underlag för nail art.

Som sagt det här inte en färg som jag brukar bära utan något mönster över, men jag är nästan lite förvånad över mig själv, för jag tyckte det kändes rätt skönt med en sån här nyans. Vilsamt och inte alls så tråkigt som jag trott.
 


I'm not the one who usually have neutral polishes very often on the nails, but I believe absolutely that it is a type of polish that should be in every polishnerds collection and certainly if you like nail art.

This is China Glaze What's She Dune? A beige or maybe I should say sand-colored cream polish because this actually comes from a summer collection called Dessert Escape.

It was a little tricky to paint with at first. Runny though still a bit thick, just like some other China Glaze polishes I have. I was however impressed by how smooth the surface became even without topcoat. Otherwise usually this type of polish that behaves like that often need a topcoat to smooth out.

I have two coats and topcoat in the pictures. The drying time was ok.

This polish is one of my advent calendar polishes, but my dear family had missed the little fact that I actually already had a bottle of it. Well if  you should have duplicates it's pretty ok to have it in this type of polish that is perfect as both underwear to sheer polishes or for nail art. 

That said, this is not a color I usually wear without pattern on top, but I'm almost a little surprised by myself, because I thought it felt quite nice to wear this kind of nuance. Restfully and not nearly as boring as I thought it would be.

10 kommentarer :

 1. It is nice to surprise yourself from time to time LOL
  I also have felt myself warming slightly up to nudes recently....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, it doesn't feelt that bad to wear them anymore.

   Radera
 2. Just beiga lack får mig sällan att hoppa högt av lycka, men som du säger kan de ofta vara fina som bas för andra lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte brukar dom få mig att göra det heller, men jag kände mig riktigt hemma i det här.

   Radera
 3. Beiga lack brukar inte vara nåt för mej men det här ser ju riktigt snyggt ut faktiskt

  SvaraRadera
 4. Det är ändå ett riktigt fint lack, även om det inte är jättespännande. Jag gillar att det är mer bruntonat än gult eller rosa, som en del nudelack kan vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att det är just det som jag också gillar i det här.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!