onsdag 9 december 2015

El Corazón - 423/625 Mojito

Idag är det lacket som fanns i lucka nummer 3 i min adventskalender som jag visar för er. Ännu ett ryskt lack och ännu ett nytt märke för mig. Eller inte riktigt för jag har provat stampinglack från El Corazón innan, men inte deras nagellack.

Det här är nr 423/625 som även heter Mojito. Ett duochrome lack som skiftar mellan grönt och bronze. Tyvärr så syns inte skiftningarna särskilt väl på mina bilder, men dom finns där och är riktigt fina.

Formulan var jättesmidig och två lager är nog för täckning. Torktiden ok och på bilderna har jag topplack på också.

Den här lite mer olivgröna färgen tycker jag är superfin, visst det blir lite borstränder, men jag tycker nog faktiskt att dom syns mer på bilder än i verkligheten. Mitt första möte med El Corazón blev mycket trevligt och jag ser fram emot nya bekantskaper från märket.Today I will show you another polish from my nail polish adventcalendar. All of the polishes I've gotten so far has been from Russian brands and all of them have been new brands for me. Or not really, because I've tried stamping polish from El Corazón before, but not any nail polish.

This is No. 423/625 also called Mojito. A duochrome polish that changes between green and bronze. Unfortunately I wasn't able to catch that shift very well on my photos, but belive me it has a very nice shift.

The formula was very smooth and two layers are enough for coverage. The drying time is ok and in the images I have topcoat on too.

This bit more olive green color is one that I like very very much, sure you can see some brush strokes in it, but I think actually they are more visible on the pictures than in reality. So my first encounter with El Corazón was very nice and I look forward to new acquaintances from the brand.

7 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!