lördag 19 december 2015

Reader's Choice - Powder Perfect Kevin!

Vilket bra val ni har gjort mina kära läsare. Jag sitter här och beundrar mina naglar just nu som är målade i helt underbara Kevin! från Powder Perfect. Nja, långfingernageln på vänster hand beundras inte för den har en skada som jag lagat, fast det ser liksom lite skumt ut.

I alla fall så är det ju lördag och ni får självklart läsarnas val från mig, vem vet det kanske är årets sista för jag lovar inte att jag hinner nästa lördag, men man vet aldrig. Själv borde jag städa, men ägnar mig mest åt att kolla på Musikhjälpen. Ja, ja jag ska sätta fart efter jag har lagt ut det här.

Tillbaka till dagens lack. Alltså Powder Perfect Kevin! Kan det bli så mycket mer jul än så här på naglarna? Nä, jag tror nog inte det. Ett lite mörkare nästan vampigt lack gjort på en klar bas och massor, massor av microglitter i rött.

Det täcker utan problem med två lager och torktiden är bra. På bilderna har jag topplack på vilket är nödvändigt. Jag kan nog rekommendera två lager topplack till och med för en slät och fin yta.

Alltså det här är bara så himla fint. Det glittrar så vackert om mina naglar och jag blir extremt sugen på att pynta granen, men det görs inte förrän den 23:e i den här familjen!

Ta er gärna tid och rösta på nästa lack som ska visas. Inget rött den här gången.

What a good choice you made my dear readers. I sit here and admire my nails that are painted in the absolutely wonderful Kevin! from Powder Perfect. Well, the middle finger nail on my left hand isn't admired because it has a break that I've been trying to fix, but it looks a bit strange. 

In all cases, it's Saturday and of ourse readers' choice, who knows it might be the last for this year because I can't promise that I have time next Saturday, but you never know. I should be cleaning and baking and decorating the house, but got stuck infront of something called Musikhjälpen that is a charity event that has been going on all week.  Yes, yes, I'll do that after I've posted this instead. 

Back to today's polish. And as I said it's Powder Kevin Perfect! I'm not sure it can get much more Christmas like on the nails! This is a little darker almost vampy red polish of a clear base and lots, and lots of micro glitter in red.

It covers with no problems in two layers and the drying time is good. In the pictures I have topcoat on which is necessary. I think I can recommend two coats of topcoat for a smooth and nice surface.

So this is just so amazingly beautiful. It sparkles so beautifully on my nails and gets me in the feeling for decorating the Christmas tree, but in this house that is not done until the 23th!

Take your time and vote for the next reader's choice polish. No red this time.

6 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!