tisdag 8 december 2015

12 Days Of Christmas Nail Art Challenge - Ornaments


Idag tänker jag delta i ett annat Nail Art Challenge, vilket jag kommer göra dom dagar jag hinner och dom dagar när detta sammanfaller med mitt eget Winter Nail Art Challenge. 

Det här är 12 Days Of Christmas Nail Art Challenge och dagens tema är Ornaments. Jag surfade runt lite på nätet och fick inspiration till att göra lite julgranskulor på naglarna. Dom kanske inte blev superfina, men saken är den att jag så gärna ville göra en röd/silvrig manikyr eftersom det är det som jag har i min gran och det här gjorde jag på frihand. 

Basen är Kleancolor Metallic Red som jag gjorde matt och kulorna är gjorda med hjälp av A-England Excalibur och OPI Getting Miss Piggy With It. Lite glittrigt från en nail art penna också till snörena. 


Today I will attend another Nail Art Challenge, which I will try to do when I feel I have time for it or those days when this coincides with my own Winter Nail Art Challenge.

This is the 12 Days Of Christmas Nail Art Challenge and today's theme is Ornaments. I surfed around a bit online and got inspired to do a little Christmas balls on the nails. Maybe not the cutest nail art I've done but the thing is that I wanted so much to make a red / silvery manicure because that is what I have in my tree and I freehanded this. 

The base is Kleancolor Metallic Red which I turned to matte and the balls are made with the help of A-England Excalibur and OPI Getting Miss Piggy With It. A little glitter from a nail art pen also to the cords.
8 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!