lördag 3 januari 2015

Läsarnas Val / Reader's Choice - Nail Pattern Boldness Intoxicated

Årets första Läsarnas Val är här. Även om lacket som visas idag valdes förra året. Jag vill gärna ha synpunkter på om ni tycker jag ska fortsätta med det här inslaget på bloggen eller om ni har tröttnat, så lämna gärna en liten kommentar.

Lacket som ni valde åt mig är Nail Pattern Boldness Intocixated. Ett fantastiskt glittrigt lila lack. Klar bas med glitter i lila och guld. Det såg lite tunnt ut på första lagret, men efter tre har det täckt alldeles utmärkt. Riktigt snabb torktid. Sen är det ju det där med överlack. Jag har ett lager Digital Flash, men det skulle säkert må bra av en påfyllning efter en dag. Men så är det ju ofta med glitterlack.

Det här var verkligen en glitterbomb som gick hem hos mig. Rätt färgkombo och alldeles underbart blingigt.

Nästa veckas lack har sonen valt från otestat lådan. Urvalet skedde med förklaringen att det var så fult att det stod lack i lådor som stack upp lite över dom andra lacken!


This years first Readers' Choice is here. Although the polish was choosed last year. I would like feedback on whether you think I should continue with this feature on the blog, or if you are tired, so please leave a little comment.

The polish that you chose for me is Nail Pattern Boldness Intocixated. A fantastic glittery purple polish. Clear base with glitter in purple and gold. It looked a bit thin on the first layer, but after three it had covered just fine. Really fast drying time. Then there's that thing with top coat on glitter. I have a layer of Digital Flash, but it would certainly benefit from a new layer after a day. But that how it often is with glitter polishes.

This is really a glitter bomb in my taste. The right color combo and a wonderful sparkle in it. 

Next week's polishes to vote for has been chosen by my son from my untested box. The selection was made with the explanation that it was so ugly that it stood polishes in cartons that stack up a bit over the other bottles!

25 kommentarer :

 1. Jag tycker det är kul och röstar nästan varje vecka, ibland flera gånger!!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är roligt med läsarnas val :) Det här lacket var superfint, en glitterbomb helt i min smak!

  SvaraRadera
 3. Åhhhh jag dör såååå vackert!!! Det står på min önskelista och när jag ser dina bilder vill jag ha det mer!! :-)

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt tjusigt glitter! Lila och guld är så fint tillsammans. Jag gillar läsarnas val så för min del får du gärna fortsätta med det.

  SvaraRadera
 5. It's gorgeous!
  I like these posts...

  SvaraRadera
 6. Jag har inte tröttnat i varje fall. :D

  SvaraRadera
 7. Fortsätt gärna med läsarnas val, brukar alltid delta!

  SvaraRadera
 8. Vackert glitter, jag har inte tröttnat tycker att det är ett trevligt inslag

  SvaraRadera
 9. Håller med de andra, fortsätt - det är kul!

  SvaraRadera
 10. Riktigt snyggt lack!
  Fortsätt gärna med Läsarnas val, även om jag inte alltid hinner rösta så uppskattar jag dessa inlägg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra, nu känner jag mig uppmuntrad att fortsätta :)

   Radera
 11. Kanon snyggt med allt glitter

  SvaraRadera
 12. Håller med övriga! Både om Lacket och läsarnas val :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!