måndag 5 januari 2015

Cirque - Sani

Cirque Sani är nog det enda silverfärgade holot som jag äger. Men det är ju tur att jag i alla fall har det här för det är så himla fint. Det är lite gråfärgat silver skulle jag nog vilja säga vilket jag tror är det som gör att jag gillar det. Det liksom alldeles perfekt färg på det. Fina regnbågar har det också. Plus att det ser trevligt ut även i skuggan.

Tyvärr kan jag inte bjuda på någon dagsljus bild då det är lika mörkt som om det vore mitt i natten fastän klockan inte är mycket mer än fem.

Sani var smidigt att applicera och på kortare naglar räcker det med två lager. Men.. Det var inte lika kul längre när jag skulle lägga på topplack. Jag gjorde som vanligt och lät det torka lite, men inte helt. Fel av mig. För oj vad det skrynklade sig. Först trodde jag att Digital Flash och det här inte kom överens. Tog bort det hela började om och testade med Poshé istället. Samma resultat. Däremot om jag lät det torka helt och då menar jag riktigt helt så var det inga problem i alla fall inte med Poshé. Det här kändes lite trist faktiskt, men vet man bara om det så är det ju lösbart.

I alla fall tycker jag att lacket är väldigt snyggt. Ett lack som jag känner skulle kunna vara både fest lack och vardagslack. 


Cirque Sani is probably the only silver holo that I own. But lucky for me at least I have this because it's so damn fine. I would like to say that it's a bit gray colored silver which I think is what makes me like it. In my opinion this is the perfect kind of silver. There are also nice rainbows in it. Plus it looks nice even in the shade.

Unfortunately I can't offer any daylight pictures because when I took these pictures it was so dark that you could might as well think it was in the middle of the night even though the clock wasn't more than five.

Sani was easy to apply and on my nails two layers was enough. But .. It the fun ended when I applied the topcoat. I did as usual and had the polishe dry a bit, but not completely. Wrong of me. I got so much creasing in the polish. At first I thought that it was Digital Flash that didn't work with Sani so I removed it all started over and tested with Poshé instead. The same results. However, if I let it dry completely and I mean really completely there was no problem with creasing at least not with Poshé. I was a little annoyed over this but now that I know and can tell you about so you wont make the same mistake it feels ok.

In any case, I think that the polish is very neat. A polish that I feel could be both festive and everyday polish.

16 kommentarer :

 1. Jättefint lack! Men märkligt att det betedde sig sådär med överlacket.

  SvaraRadera
 2. Väldigt fint. Jag tror faktiskt inte att jag äger något silvrigt holo, kanske dags....

  SvaraRadera
 3. Silvriga holos kan vara lite tråkiga, men det gäller inte Sani! Galet vacker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig. Tror att det är därför jag inte har några fler, men det här är ju bara underbart.

   Radera
 4. Ahhh that stinks about the creasing!! :(

  SvaraRadera
 5. Snyggt men inte ovanligt, jag har egendomligt nog flera silver-holo, 2 scattered, ett halvlinjärt, en linjär, och 2-3 glittriga historier. Hur gick det till ens?! XD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är väl den ständiga frågan när man kollar i samlingen!

   Radera
 6. Så snyggt! Knasigt med topplacket

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt knasigt, men lacket är underbart i alla fall.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!