måndag 26 januari 2015

Kiko 335

Blå måndag hos Emelie idag så jag passar på att visa ett av mina Tysklandsfynd.

Det här är Kiko 335 ett mörkblått crelly lack som jag nog tycker är lite mörkare i verkligheten än på mina bilder, men mycket fint. Varken Jelly eller Crelly är mina favoriter när man ska måla med dom, men det här funkade riktigt bra tycker jag. Två lager och topplack är vad jag har på bilderna.

Färgen är helt underbar och det blir ju en mycket bra glans i den här typen av lack. Jag gillar det, men är kanske inte stormförtjust. 

Blue Monday at Emelies today so I take the opportunity to show you one of the polishes I bought in Germany in October.

This is Kiko 335 a dark blue crelly polish that I probably think is a bit darker in reality than in my pictures, but very nice. Neither Jelly or Crelly are my favorites when it comes to paint with, but this worked really well I think. Two coats and top coat is what I have in the pictures.

The color is absolutely gorgeous and there is of course a very good shine in this type of polish. I like it, but isn't delighted.

12 kommentarer :

 1. Tycker det såg riktigt trevligt ut!

  SvaraRadera
 2. This blue is so pretty on you!

  SvaraRadera
 3. Härlig färg, jag gillar att det är sådär crelly-squishigt. Och Kiko är ett riktigt trevligt märke, särskilt med tanke på priset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiko är mycket bra och billigt också. Ångrar att jag inte köpte lite fler flaskor faktiskt.

   Radera
 4. Så snyggt :)
  Ja som du vet visade jag samma :D Great minds och allt det där <3

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!