lördag 21 december 2013

12 Days Of Christmas Nail Art Challenge - Christmas Decorations


Dagens tema är Christmas decorations och ni kanske tycker att jag skulle gjort julgranskulor och allt vad det nu kan vara man hänger i granen, men se ni det är nästan precis det jag gjort fast givetvis på mitt eget lilla vis!

Jo, för ni förstår att jag är lite av en juldiktator i min familj. Det vill säga att min gran, jo, för jag betraktar det som min gran och inte familjens är det strikt röd/silvrig kod som gäller. Röda och silvriga kulor och silverglitter ska det vara och inget annat. Jag hade jobbigt varenda år när barnen var mindre och kom hem med allt möjligt pynt dom gjort som skulle upp i granen. Visst sa jag och så fick dom hänga det på insidan mot väggen. Fy vilken elak mor jag är!

Så därför har jag valt att göra en väldigt enkel manikyr för att symbolisera det här. Enkel, men å så fin ändå. Det röda lacket är China Glaze Cranberry Splash som ni får se på egen hand en annan dag och så har jag använt nailart färg till silverränderna.

Vad har ni för färger i granen? Eller blandar du hej vilt?

Ta en titt förbi Nailed It NZ för att se mer manikyrer.

Today's theme is Christmas decorations, and you might think that I 'd made ​​baubles or whatever it may be that it is that you are hanging in the tree, but you see that's almost exactly what I have done but of course in my own little way!

Well, you understand that I 'm a bit crazy when it comes to what is alowed in to my tree. Because it's my tree, not the familys, mine! And all that goes in that is red and silver. Red and silver ornaments and silver glitter, nothing else. It was hard every year when the kids were small and came home with things they had done and wanted to hang in the tree. Sure I said and then instructed them to hang them at the back of the tree that faced the wall. I'm such a evil mother!

So therefore I have chosen to do a very simple manicure to symbolize this. Simple, but one that I really like and think looks very nice. The red polish is China Glaze Cranberry Splash, and that you will get to see on it's own another day. And then I've used a nailart color to do the silvers stripes.

What colors are your tree decorated in? Or do you mix all colors?

Take a look at Nailed It NZ to see other Christmas Decorations. 

17 kommentarer :

 1. Otroligt vacker och julig manikyr!

  Och min "granstil" är helt motsatt din! Jag är också grandiktator, men jag vill att granen ska vara extremt färgglad och älskar unika julgransdekorationer. Däremot är det viktigt att de röda kulorna är jämnt fördelade över granen, samma sak med alla andra färger. Mina favoriter i granen är fyra Disneykulor från mitten av 80-talet, en vacker sammetsgran, en stor snögubbe-kula, och en glittrig hund med halsduk. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade själv manikyren väldigt mycket.

   Och idag ska granen dekoreras vi får se hur det slutar.

   Radera
 2. Väldigt snygg manikyr men vad gäller granen håller jag med Nailtastic! Mina julgransfavoriter är vackra prydnader som min mormor fick av sin mamma -44.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade jag ärvt min farmors vackra julgransprydnader så hade jag nog ruckat på mina regler, men dom har min bror, så jag får åka dit och njuta av dom.

   Radera
 3. Är nog allt lite som dej ;) lr mycket kanske.....för här har 6 åringen fått en helt egen gran!
  Snygg manikyr!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, är det nu jag ska erkänna att mina barn hade egen gran när dom var små!

   Radera
 4. Fantastiskt fin manikyr tycker jag! Och här sitter jag och njuter av en sned gran, med totalt omatchande och osymmetriskt julpynt. Men jag älskar den, för den har jag klätt med vår älskade lille 3-åring. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är något speciellt med jul när barnen är små. Det blir liksom inte riktigt samma grej med en 15 & 19 åring.

   Radera
 5. Cranberry Splash is gorgeous - and it's very elegant with this simple and quick nail art...

  SvaraRadera
 6. Enkelt men jäkligt vackert och juligt

  SvaraRadera
 7. Ha ha jag känner så igen mig:) Första julen med sonen hade jag hela familjen till att åka runt mellan sju olika granförsäljare för att hitta den perfekta granen. Sonen var då knappt ett halvår gammal;) Sedan är det silver, blått och svart som gäller i granen, inga konstiga pappertomtar eller annat krims krams inte;) Utmanade mig själv i år och köpte grå stickade kulor, de fick komma upp.
  Sonen fick vara med och hänga upp kulorna men när han vände ryggen till flyttade jag det han hängt upp till där jag hade tänkt mig;) Tror det finns gott om "hemska" mödrar den här tiden på året.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror nog också det finns en hel del granmarodörer där ute vid den här tiden på året :)

   Radera
 8. Thank you! I like it really much myself.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!