lördag 7 december 2013

Läsarnas Val / Readers Choice! - Jade Vermelho Surreal

Nu har ni gjort det igen! Röstat fram ett helt suveränt vackert lack åt mig.

Jag var väl inte så värst förvånad över att Jade Vermelho Surreal till vinnare i förra veckans omröstning, men desto mer förvånad att det var Kicks Champagne Bubbles som kom på andra plats inte så superlångt efter det här.

Jade lacken har en förmåga att dels vara superbra att lacka med och dessutom så sitter dom väldigt bra på mig. Ja, och sen är det ju färgen också då förstås. Vem kan motstå ett sånt här lack? Inte jag i alla fall.

Ett härligt klarrött lack med fantastiska regnbågar. Jag gillar verkligen penseln i Jade flaskorna. Torktiden är mycket bra och formulan är hur trevlig som helst att jobba med.

Två lager är vad jag har på bilderna och så ett lager Poshé över.

Idag får ni fyra lack att rösta på och det blir det även nästa vecka. Detta för att avsluta ABC-röstningarna på ett vettigt sätt.You've done it again! You choosed an absolutely amazing polish for me to swatch for you.

Well I was not terribly surprised that Jade Vermelho Surreal was the winner of last week's vote, but all the more surprising was that it was Kicks Champagne Bubbles who came second with not that many votes behind.

Jade polishes has the ability to both be super easy to paint with and at least on me they last long before chipping. And then it's the color of course. Who can resist a polish looking like this? Not me, anyway.

A beautiful bright red polish with amazing rainbows. I really like the brush in the Jade bottles. The drying time is very good and the formula is just as nice as can be. 

Two layers is what I have on the pictures and then a layer of Poshe over.

Today, you get four polishes to vote on and it will be the same next week. This is to end the ABC polls in a sensible way.

17 kommentarer :

 1. Vilken fantastisk röd! Jag röstade på Kicks, men det här var en värdig vinnare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är absolut en värdig vinnare och Kicks tar vi en annan gång.

   Radera
 2. That is a totally gorgeous red holo!!

  SvaraRadera
 3. Denna har stått på min önskelista ett bra tag, därför röstade jag på den också. :-)
  Så snygg!

  SvaraRadera
 4. Det är ju bara såååå vackert! :-)

  SvaraRadera
 5. Så fint, man blir glad av det

  SvaraRadera
 6. Jag tror att det här kan vara min favorit bland alla mina holosar, det är så jäkla vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här ligger väldigt långt uppe på min lista också!

   Radera
 7. Underbart!!!! Måste få fram mitt igen :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!