måndag 30 december 2013

New ones!

Jag skrev häromdagen att jag minskat mitt genomsnittliga lackinköp det här året. Det måste ju absolut göras något åt. Eller hur?

Nä, faktum är att jag ska försöka hålla nere lite, men för ett tag sedan hade Pretty Serious supererbjudande som jag inte kunde låta bli. Sen blev det en ordentlig rea hos Edgy Polish. Kunde jag inte heller låta bli.

Plus att finaste Katarina skickade med två extra lack plus att jag inte kan låta bli att visa ett som egentligen skulle visats under Edgys adventskalender, men planerna blev något ändrade så det kommer en annan gång och troligen en Holofredag. Skulle ju gärna ha lite sol att fota i.

Idag skulle jag in på rean och fynda lite tänkte jag. Ett endaste lack kom jag hem med och jag misstänker att det här är ett något lite äldre Isadora. Jag kan inte minnas att jag sett det innan i alla fall.

Jag har varit ganska dålig på att visa flaskbilder på sista tiden, men jag tänkte jag skulle bättra mig lite, för själv gillar jag att kolla på sådana inlägg hos andra i alla fall.

Hittar ni några som ser intressanta ut?


Cirque Alter Ego Isadora 77 Flashy CopperModel City Witch Brew & Bobbing For Apples (My New Years manicure maybe)


Oopsie Daisies MoonsidePretty Serious My Darlin' Clementine, Liquid Leprechaun & NightmarenShimmer Eva, Cristina & LinnaI wrote the other day that I dropped my average polish purchases this year. That must be changed right?

No, in fact I'll try to keep down a bit, but for a while ago Pretty Serious had a super offer I could not resist. Then the other day the sale started at Edgy Polish. I could not resist that either.

Katarina who is a wonderful person sent two additional polishes for me to reveiew. Then I will also show you one that was supposed to be used to draw attention to Edgys advent calendar, but the plans were slightly altered so it will be shown another time and probably a Holofriday​​. Would surely love to have some sun to shoot in.

Then today I went to town to chase some polishes at the sales. I came home with one polish. But I think this might be an older Isadora. Can't remember seeing it anyware.

I've been pretty bad at showing bottle pictures lately, but I figured I do better in the future, for myself, I like to check out these posts at other blogs and maybe there are more like me out there. 

Anything you find interesting?

14 kommentarer :

 1. Cirque's Alter Ego looks great in the bottle! And I'm really curious to see how Isadora 77 Flashy Copper and Oopsie Daisies Moonside look in swatches or nail art :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flashy Copper looks really great on the swatch stick so I think I will try it soon.

   Radera
 2. Mycket underbara lack! Härlig shopping. Nyfiken på Model City lacken, Shimmer lacken och Nightmaren. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har lite nyårsplaner med Model City, så det kan nog dyka upp rätt snart.

   Radera
 3. Finfina lack allihopa! Jag är mest nyfiken på PS lacken. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom ser mycket fina ut både i flaska och på sticka :)

   Radera
 4. Wow, så många snyggingar! Vill ge gärna se lacken från Pretty Serious och Shimmer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte jag inte skulle göra som vanligt och låta dom jag längtat mest efter stå längst så det dyker nog upp inlägg snart :)

   Radera
 5. Många fina lack! Shimmer Eva köpte jag till min mamma i namnsdagspresent eftersom hon heter Eva och alltså har namnsdag på julafton. Att hon dessutom har önskat sig ett rött glitterlack tidigare gjorde ju att det var för perfekt för att låta bli. Jag lackade hennes naglar med det på julafton och det var verkligen jättefint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade också min mamma i tankarna när jag köpte det här. Hon heter ju också Eva :) Och sen var det ju kusin till Marilyn så jag har höga förväntningar på det.

   Radera
 6. Jag vill gärna se Eva så jag vet om jag måste ha den med i min samling!

  SvaraRadera
 7. Så många fina. Alter Ego ser intressant ut:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker jag också så det kommer nog att provas rätt snart.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!