tisdag 17 september 2013

Delush Polish - Lord Earl Grey

Utskickat för recension.

Delush Polish är ett nytt märke för mig så jag blev jätteglad när Katarina skickade dom här så att jag skulle få prova och utlåta mig. Dessutom hade hon lyckats pricka in helt underbara höstfärger och det här som heter Lord Earl Grey är det första av dom två.

Namnet Lord Earl Grey får ju mig att osökt tänka på te och bara det är ju bra för te det gillar jag eller jag dricker inte te längre för jag dricker Roiboos, men det är i alla fall en teliknande dryck. Färgen däremot får mig absolut inte att tänka på te, det är ett olivgröngrått lack där finishen får mig att tänka lite metallic.

Formulan var jättetrevlig och det täcker på två lager, jag tyckte att penseln var i mjukaste laget dock. Torktiden var det heller inget fel på. 

Den här färgen passar mig alldeles utmärkt. Det är en superfin höstfärg, men jag ser inga problem med att bära den året om. Det ser ut som lite penselmärken på bilderna, men jag tror mer det uppkom när jag la på topplacket faktiskt. Mitt Seche börjar bli lite segt. 

Lord Earl Grey och andra färger från Delush kan man hitta hos Edgy Polish för 120 kronor flaskan. Och ni har väl inte missat Edgy Polish nya VIP klubb? Man blir automatiskt medlem när man handlat fem gånger från shoppen och får då en massa trevliga fördelar som t.ex lite förhandsinfo om vad som är på gång i shoppen och en rabattkod baserad på hur mycket du handlat som du kan använda på din nästa order.

Sent out for review.

Delush Polish is a new brand for me so I was thrilled when Katarina sent me this for my to try and give my review. And she mangaed to send my two perfectly lovely autumn colors and this is called Lord Earl Grey, the first of the two.

The name Lord Earl Grey gets me to unsought think of tea and that is good tea is my thing or actually I don't drink tea anymore becuase I'm drinking Roiboos, but it is in any case a tea-like beverage. The color of the polish certinaly doesn't make me think of tea, it's green-gray polish which finish makes me think a bit metallic.

The formula was really nice and it covers in two layers, I think that the brush was a bit to soft though. The drying time was no problems with.

This color suits me just fine. It's a super nice fall color, but I see no problem with wearing it all year around. And if you think the brushmarks is disturbing I can honestly say that I think most of them are from when I applied the toppcoat. My Seche is getting a bit ductile.

Lord Earl Grey and other colors from Delush can be found at Edgy Polish for 120 SEK. And I hope you haven't missed Edgy Polish new VIP club? You automatically become a member when you have bought things five times from the shop and then you'll get a lot of nice benefits such as some preliminary info on what's going on in the shop and a discount code based on how much you have shoped that you can use on your next order.

17 kommentarer :

 1. Snyggt! Har ff inte fått tummen ur o shoppat hos EP......borde göra något åt det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanonbra att handla därifrån. Skickar snabbt och har bra utbud.

   Radera
 2. Svar
  1. Lite grönare kanske i real life, men det gör det bara finare enligt mig.

   Radera
 3. Stör mig lite på namnet faktiskt, självutnämnd språkpolis som jag är. Lord Earl? Vilken tautologi! Båda är ju ju titlar, för bövelen. :)
  Med det sagt var lacket snyggt. (Och tack för att du skilde på te och rooibos) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tänkte jag inte på först, men det har du ju helt rätt i! Fast han kanske hette Earl? Tänkte på dig när jag skrev det där med teerna :)

   Radera
  2. Nej nej, han VAR en Earl. :)

   Radera
 4. Härligt lack! Är själv en tedrickare så tänkte ju givetvis på te när jag läste rubriken. Själv föredrar jag grönt te, men även roibos och svart te går ann! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv dricker jag roiboos för att min mage inte får spelet av det annars gillar jag svart mest.

   Radera
 5. Fint men inte så jag trillar av stolen. Earl Grey kan vara det vidrigaste svarta te som går att dricka (är det nackskott på att säga det högt?). Nej fruktigt svart ska det vara:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lovar att inte skjuta dig! Fast jag tycker nog att Earl Grey är rätt gott faktiskt även om jag föredrar att altinera smakerna hej vilt.

   Radera
 6. That's a really pretty color for fall! I love the warm shimmers in there... just stunning! :)

  ~ Yun

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's really nice and I'm starting to wear this kind of autumn colors more and more now.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!