onsdag 11 september 2013

5 Polishes 14 Manicures - Fan Brush

Jaha, då var det onsdag igen. Huset börjar fyllas med hantverkare och vi får leva utan två badrum ett tag. Ska bli så skönt att få ett nytt och fräscht ett sen.

Idag ska jag återigen visa en mycket enkel manikyr. Basen fick bli Josie och sen plockade jag fram en fanbrush. Borde också kunna gå att köpa i hobbyaffärer. På min bild är den lite ihopklumpad. Hade precis rengjort den.

I alla fall så tog jag lite av Snap My Dragon som jag droppade upp på en gammal cd, som är ett perfekt underlag att använda sig av. Doppade sen spetsarna på borsten i den färgen och drog från sida till sida över nageln. Återigen så är det kanske inte färger som man tänkt sig tillsammans, men jag gillade resultatet.

Resultat blir givetvis inte lika på alla naglarna och det är lite det som är grejen tycker jag. Även det här är en kul effekt som är enkel att få till.

Idag kan jag glatt annonsera att en till blogg hängt med på temat så kika in hos både MatildaSari och Fru Vesa.Well, it's Wednesday again. My house is starting to become crowded with craftsmen and we have to live without two bathrooms for a while. It will be so nice to get a fresh one later.

Today I will once again show you a very simple manicure. The base is Zoya Josie and then I picked up a fanbrush. This I think also should be able to get in craft stores. In my photo it is a bit clumped. Had just cleaned it.

In any case, I took a bit of Snap My Dragon that I dripped up on an old CD, which is a perfect base to use. Then dipped the tips of the brush in the paint and pulled from side to side across the nail. Again, it may not be colors that you think of using together, but I liked the result.

The result is of course not the same on all the nails and I like that it's a bit of the thing with this kind of manicure. I think this is a  fun effect that is easy to make.

And I'm happy to announce that MatildaSari also has joined me in this theme so visit her and Fru Vesa too.

21 kommentarer :

 1. Svar
  1. Inte en kombo som jag normalt sett skulle tänkt på. Förutom på Lisebergskaninen förstås!

   Radera
 2. Det här måste jag testa! Äger ju faktiskt en fanbrush, så det finns inga ursäkter :P Jättefint var det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul och enkelt. Går att göra många varianter av det här.

   Radera
 3. Super pretty - reminds me I haven't tried my fan brush yet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. This was my first try, but I thought it was fun so I'll try again.

   Radera
 4. Är det deeeet man har såna penslar till, just funderat över användningsområdet ;-)

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Jag borde plocka fram min fan brush igen!

  SvaraRadera
 6. cute :) somehow, your mani makes me think of halloween :)

  SvaraRadera
 7. Jag gillar´t verkligen och tycker att det är jättekul att följa dig och Anna i utmaningen :)
  Sara

  SvaraRadera
 8. Detta gillade jag verkligen! :)

  SvaraRadera
 9. Häftig manikyr. Och jag älskar rosa och grönt så jag är absolut för färgkombinationen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det beror på vilken typ av rosa det är, men helt klart så funkade ju dom här två tillsammans.

   Radera
 10. Härligt, jag vill också plocka fram min fan brush igen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det så jag får mer inspiration till vad man kan hitta på med den.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!