måndag 30 september 2013

Blå Måndag - Orly High On Hope

Tänkte att det kanske är dags att åtminstone försöka visa dom lacken som släpptes med vårkollektionerna innan hösten slår till med full kraft. Så därför så har jag idag valt att visa Orly High On Hope.

Återigen slås jag av det konstiga att jag alltid låter dom lacken som jag faktiskt gillat bäst när jag kollat runt på nätet bara stå och vänta. Det här är absolut ett sånt. Jag har för mig att jag köpte 3 lack ur vårkollektionen Hope & Freedom varav det här var det som jag såg fram emot mest att få. 

High On Hope är blurple alltså blålila i färgen så frågan är om Tove på Nail Me godkänner det här till blå måndag eller inte. Nåja, försöka duger väl? Grundfärgen är väldigt fin i sig, men det som gör det lite mer unikt är att det också finns rosa/magenta färgat skimmer i det. Utan det hade det här bara varit vilket lack som helst, men så blir det inte nu. 

Orly brukar ha mycket bra formula och så även på detta lack. Jag har tre lager och ett lager seche över på bilderna. 

Håller det för mina förväntningar då? Ja, det tycker jag. Jättefint lack som jag trivdes bra i.

Thought I should at least try to show you the rest of the polishes from spring collections that I have standing before the autumn hits us full force. So therefore, today I have chosen to show Orly High On Hope.

Again, I am struck by the strange thing that I always let those polishes that I actually liked best when I looked around on swathces online wait the longest before using them.. This is definitely one of those. I think i bought 3 bottles from the spring collection Hope & Freedom of whom this was what I looked forward most to get.

High On Hope is blurple you bluepurple so the question is whether Tove on Nail Me approves this to Blue Monday or not. Well, I have to try right? The ground color is very nice in itself, but what makes it a little more unique is that there are also pink / magenta shimmer in it. Without that, this would have been just any polish, but not now!

Orly usually have very good formula and so on this polish as well. I have three layers and a coat of seche over in the pictures.

Did it live up to my expectations then? Yes, I think so. A really nice polish that I felt suited me well.

13 kommentarer :

 1. It is gorgeous to look at - but 3 coats for a color this dark is a surprise I think....

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think that you often need three coats with Orly polishes, but the formula is often very good so it's not a problem.

   Radera
 2. Det är verkligen fantastiskt tjusigt! Hela kollektionen var riktigt grym.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En mycket bra kollektion. Orly är lite underskattat tycker jag.

   Radera
 3. Jag har också det här lacket, men jag blev besviken på det. Hade förväntat mig mer. Det är dock ett himla fint höstlack! Jag har frankat lite med det här också, där blandade jag i lite rött med guldskimmer, det blev jättefint, gillar nästan den mer! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var inte så impad först när jag målade på det, men ju mer jag tittade på det desto bättre tycker jag om det.

   Radera
 4. Jag älskade detta när jag bar det för någon månad sedan. Det är verkligen vackert.

  SvaraRadera
 5. det ser fint ut på dina bilder!

  SvaraRadera
 6. Äh, vem orkar vara knusslig - det är ju både blått och snyggt, klart att det får vara med!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!