måndag 16 september 2013

5 Polishes 14 Manicures - The Summary + Giveaway

Ja, hörrni, det var det!

Elin frågade efter en sammanfattning och det ska ni få en. Vi börjar väl med lacken som jag valde ut för det här temat. Mer text finns under alla bilderna!

Elin asked for a summary of my theme so of course you will get that. Let's start with the polishes that I choosed for the theme. I will only write underneath the pictures in Swedish hope this is ok, but the last words of the post will be in English as well.

Color Club Beyond, Nubar Lemon Sherbert, Zoya Josie, China Glaze Snap My Dragon och Isadora Poolside.

Manikyr nr 1: China Glaze Snap My Dragon


Manikyr nr 2: Nubar Lemon Sherbert


Manikyr nr 3: China Glaze Snap My Dragon med streck gjorda av Isadora Poolside


Manikyr nr 4: Zoya Josie


Manikyr nr 5: Color Club Beyond


Manikyr nr 6: Isadora Poolside


Manikyr nr 7: Diagonala mönster gjort med hjälp av stripingtejp, Isadora Poolside och Zoya Josie


Manikyr nr 8:  Gradient med Nubar Lemon Sherbert som bas och Zoya Josie som gradientfärg


Manikyr nr 9: Skittles med alla färgerna som förekommer i temat. 


Manikyr nr 10:  Zoya Josie med ränder gjorda med hjälp av en fanbrush och China Glaze Snap My Dragon


Manikyr nr 11: Holoprickar av Color Club Beyond över Nubar Lemon Sherbert


Manikyr nr 12: Prickar av China Glaze Snap My Dragon över Color Club Beyond och så en liten Beyond prick i den rosa/röda pricken också.


Manikyr nr 13: Streck från sidan av Color Club Beyond & Nubar Lemon Sherbert gjorda med en smal nailartborste över Zoya Josie


Och till sist manikyr nr 14: Basen är Nubar Lemon Sherbert med pilar gjorda av alla andra färger. Ja, alla färger har fått vara grund till någon av manikyrerna. Alla färgerna har använts mer än en gång. Själv tycker jag absolut att manikyr nr 13 är bäst, 

Vilken tycker ni bäst om och tycker ni att det här har varit en bra idé till ett tema? Lämna en kommentar här nedanför med era åsikter så är ni med om utlottningen av ett litet mini nailart kit bestående av ett set med dottingtools och lite stripingtape. Jag drar en vinnare den 18/9.

That was it. All colors has been used as the base for at least one manicure. All colors have been used more than one time in different ways. I'm most pleased with manicure no 13.

What is your favorite of these and did you like this theme? Was it a good idea? Leave a comment with your thoughts and you have the chance of winning a mini nailart kit with a set of dottingtools and som stripingtape. I will draw a winner on the 18th of September. 

Open for everbody!
22 kommentarer :

 1. Jag tycker manikyr 12 står ut bland de andra manikyrerna eftersom du använde hololacket som grund:)
  Eftersom jag själv har deltagit i ditt tema så tycker jag självklart att det har varit en bra och kul ide!!

  SvaraRadera
 2. Jag älskade nr 13 och kommer att härma det i veckan, och jag tycker att det var jättespännande att kolla vad du/ni skulle hitta på varje dag.

  SvaraRadera
 3. Underbart tema, som jag verkligen tycker att du gjort bra :) Har följt dig slaviskt, och funderar på att köra samma tema själv någongång! Jag gillar manikyr nr 8 och nr 12 bäst! 8:an har sån cool effekt tycker jag :)

  SvaraRadera
 4. Skrev lite fel, menade att 12:an har cool effekt. Just med holoprickarna :)

  SvaraRadera
 5. I loved this idea!
  If I have to choose it will be either 8 or 12...

  SvaraRadera
 6. Jag älskade nummer 11 och blev inspirerad till att testa på något liknande själv (någon gång när jag har tid över och inte är mitt inne i en uppsatsperiod i skolan...suck!) och jag älskade det här temat också! Riktigt kul att se vad du hittade på med lacken! :)

  SvaraRadera
 7. Wow! Vilka intensiva 14 dagar du haft - och ändå så ser man att det finns utrymme för fler skojigheter. 5 lack - 20 manikyrer nästa gång kanske? ;) Jag gillar nog manikyr 8, 11 och 13 bäst och be mej helst inte att bestämma mig :) Fasen att mitt bloggande kom igång lite för sent annars hade jag så gärna varit med på det här jag också!

  SvaraRadera
 8. Nummer 11 klappar mitt hjärta mest för men eg är det inte någon jag inte gillat :) ett superkul tema!! perfekt när man tex har köpstopp (påminner mig själv om ett kommande sådant)

  SvaraRadera
 9. Nummer 7 och 8 klappar mitt hjärta för..

  Ska se om jag kan få snurr på mina sista manikyrer efter veckan och helgens barnproblem.. :)

  SvaraRadera
 10. Manikyr 11 blev min favorit, tyckte det blev en riktigt cool kontrast med holoprickar på en enfärgad bas. Otippade färger i en otippad kombination gillar jag, plus att jag är lite svag för prickar.
  Jätteroligt tema att följa, både att beta av oanvända lack och hitta otippade kombinationer.

  SvaraRadera
 11. Gillar gradienten och holoprickarna bäst, vilken av dem som är snyggast kan jag inte riktigt avgöra.

  SvaraRadera
 12. 1,5,8,11 &12 <3 i like dotted manicures most

  SvaraRadera
 13. Jag tycker nr 13 är helt oslagbart vacker! Och den blir ju inte sämre av att Zoya Josie är ett av mina favoritlack...

  SvaraRadera
 14. Jag tycker helt klart att det är ett roligt tema.. Det är kul att få tänka till lite, annars blir det ju lätt tyvärr så att lacken just nu används en gång och sedan hamnar i "testat"/"publicerat"-lådan.. På det här sättet ser man ju hur otroligt olika resultat man kan få fram med samma lack - en tankeställare faktiskt! För mig som har funderat på att rensa ut lite och dra ner på samlingen är det skönt att se att man ju kan variera sig i det oändliga ändå! ;)

  Min favorit är nummer 13, den är otroligt snygg!

  SvaraRadera
 15. I think it's a great idea, I enjoyed these posts. My favourite is number13! :)

  SvaraRadera
 16. Jag tycker manikyr nr 13 är den snyggaste. Men sen finns det flera guldkorn bland alla. :-)

  SvaraRadera
 17. Hej finis! Allt bra med dig? :)

  Jag har valt att ställa upp och försöka vinna titeln som Miss Glossy 2013. Det skulle betyda massor om du såg mig som en värd vinnare och ville rösta på mig! Kika gärna in på bloggen där du kan hitta en länk till tävlingen: http://idabjelkerts.blogg.se/2013/september/vote-for-me-to-be-ms-glossy-2013.html#comment

  Thanks babe, kramar!

  SvaraRadera
 18. Jätteroligt tema! Tycker manikyr nr 5 är finast, nr 13 om jag ska välja en nail art.

  SvaraRadera
 19. Tyckte verkligen om detta tema, ett roligt sätt att faktiskt använda sina lack mer än en gång. :)
  Min favvo var nr 13, riktigt snyggt!!

  P.S Du behöver inte räkna detta som ett bidrag i utlottningen, jag har dottingtools och striping tape fick jag ju i mitt paket av dig. ;-) Önskar andra lycka till istället. :)

  SvaraRadera
 20. Har varit kul att följa med i detta tema och hoppas du kör det fler gånger för då ska jag vara med! ;) Gillade också nr 13 bäst, kanske för att jag är larvigt förtjust i gröna manikyrer helt enkelt! :D

  SvaraRadera
 21. Tycker nr 10 var den finaste :) Men mest för att grönt är min favorit hehe.

  Bra tema! :) Kul att se hur man faktiskt kan göra om man inte har så många lack, det öppnar ju upp för möjligheter att begränsa sig när man reser bort tex :)

  SvaraRadera
 22. They are all very pretty, but my favorite is Day 13. I just love how the holo lines look like feathers! :)

  ~ Yun

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!