tisdag 3 september 2013

5 Polishes - 14 Manicures - Nubar Lemon Sherbert

Det kanske känns som en lite tråkig start, men ni måste ju få se några av baslacken innan vi kommer till den roliga delen av den här utmaningen :)

Så därför blir lack manikyr nummer två som jag visar det pastellgula Nubar Lemon Sherbert. Från början så beställde jag det här för att använda till mina påskmanikyrer, men det kom inte förrän efter påsk så det blev liksom stående i min låda. Ett gult lack är också en bra bas till mycket kul man kan göra på naglarna. Tyvärr så är ofta pastellgula lack mindre kul att lacka med.

Nubar Lemon Sherbert tillhör dock de bättre av sitt slag. Visst blir det lite ojämt, men det jämnar ut sig bra med ett topplack. Det var inga större problem att måla med det i alla fall. Tre lager har jag på för full täckning. Torktiden var det inga problem med.

Jag tycker det är en mycket mjuk och fin gul färg på det här. Min tanke var ju att ett av lacken behövde vara av det ljusare slaget och då passade det här alldeles utmärkt in.

Och så glömmer ni väl inte att titta in hos Fru Vesa också!


It might feel like a bit dull start, but you have to get to know some of the base polishes in this theme before we get to the fun part of this challenge :)

So therefore manicure number two  that I show you are the pastel yellow Nubar Lemon Sherbert. From the beginning, I ordered this to use for my easter theme, but it didn't come until after Easter, so it has been standing untested in my drawer. A yellow paint is also a good base for a lot of fun to do on your nails. Unfortunately, pastell polishes is often not so much fun to paint with.

Nubar Lemon Sherbert however, belong to the better of its kind. Sure it gets a little uneven, but it evens out well with a top coat. There were no major problems to paint with it either. Three layers is what I have on for full coverage. The drying time was not a problem either.

I think it's a very soft and nice yellow color on this. My thought was that one of the polishes of the five needed to be of a lighter nature and this fits perfectly.

Don't forgett to visit Fru Vesa as well!

12 kommentarer :

 1. Fin färg! Önskar jag kunde ha bara gult, men det är i alla fall himla bra som komplement till annat.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig gul! Jag gillar den massor :)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar färgen men jag har ju lemon kiss från CG och mer än ett ljusgult cremelack känner jag nog inte behov av.. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känner inte jag heller något större behov av. Har man bara ett vettigt så klarar man sig bra :)

   Radera
 4. Det här har varit på min önskelista gaaaanska länge nu. Jag tycker att det ser så smaskigt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, fast jag rekommenderar dig att inte äta upp flaskan!

   Radera
 5. Jag tycker ljusgula lack är superfina! Och jag tycker det är rätt koncept att visa swatcher först innan nail art-frossan kör i gång! :D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!