fredag 13 september 2013

5 Polishes 14 Manicures - Beyond Dots

Äntligen fredag! Igår var vi och bestämde belysning till badrummet och ikväll är jag och yngste grabben hemma själv. Film och något gott planeras. 

Mitt tema börjar så sakta närma sig sitt slut, men ett par dagar till får ni stå ut med det. Idag är det ju även Kerstins holofredag och jag kombinerar de båda. 

Lacket är ju i och för sig samma som jag visade förra fredagen, men med en liten uppfräschning. Det är alltså Color Club Beyond som återigen pryder mina naglar och jag kan lätt säga att jag har inga problem med att bära det här många gånger igen. 

Jag har sen lagt lite prickar med China Glaze Snap My Dragon, men för att inte bara göra en likadan prickig manikyr som igår så la på en mindre prick med Beyond i dom andra prickarna så det ser ut som en gammal grammofonskiva ungefär. 

MatildaSari och Fru Vesa är också med så klart!


Finally Friday! Yesterday we went to buy all the lightning for our bathroom and tonight me and the youngest son has the house for ourself. I think it will be a movie and something nice to eat.

My theme is slowly coming to an end, but there is still a few days for you to put up with it. Today is also Kerstins holofriday ​​and I combine the two.

The polish's is  the same that I showed you last Friday, but with a little refreshening. So this is Color Club Beyond that again adorn my nails and I can easily say that I have no problem with wearing it many times again.

I then added some dots with China Glaze Snap My Dragon, but in order to not only make a similar spotted manicure as yesterday I put down a small dot with Beyond in the other dots so it almost looks like an old gramophone record.

Visit MatildaSari and Fru Vesa  as well.

19 kommentarer :

 1. Jag älskar ju dotmanicures men tror att kombinationen av dessa färger inte riktigt föll mig i smaken. Men det är ju tur att vi alla tycker olika... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det tur att vi är olika! Tänk vad tråkigt det varit att surfa runt och titta på samma saker hos alla bloggare ;)

   Radera
 2. Jag gillar det! Jag tycker att det blev en härlig effekt med de små holoprickarna i de stora prickarna. Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att dom gjorde rätt mycket för slutresultatet faktiskt.

   Radera
 3. Jag gillar't! Tror att jag gillat det ännu mer om prickarna/ringarna varit svarta bara för att bryta av mot det "svarta" holot. Meeen, det är ju en idé till sen för Beyond kan man ju bära ungefär hur mycket som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade varit skitsnyggt tror jag, men det får jag testa när jag har lite mer färger på lack att jobba med.

   Radera
 4. That's a really cool dotticure! I have had Beyond for a while now, but have only ever used it for nail art. I need to change that :)

  SvaraRadera
 5. Nä vad snyggt!! Jag gillar att du la till prickarna i mitten:)

  SvaraRadera
 6. It's really pretty, like little red rings over your nails :) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I love this base color and the dots and rings made it a bit fun.

   Radera
 7. Blev väldigt fint, kul och lite annorlunda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände också att det inte var den vanligaste kombon. Man måste ju testa lite nytt ibland.

   Radera
 8. Tycker det var riktigt coolt. Lite tekniskt sådär. Gillar.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!