lördag 7 september 2013

5 Polishes 14 Manicures - Isadora Poolside

Blev ett sent inlägg idag, har varit och firat mina brorsöner som fyller 15 & 25 år. Aldrig fel med lite god mat. Även hunnit städa ur kylskåpet eftersom det visade sig ha stått öppet när vi var iväg....

Nu till dagens manikyr som även är det sista av de fem lacken som får visa upp sig. Givetvis så ville jag ha med ett svenskt lack bland mina grundlack och valet föll på Isadora Poolside ett mycket fint klarblått eller poolvatten blått lack med skimmer i.

Isadoras pensel passar mig mycket bra. Det här lacket var lite skirare än vad jag normalt sett upplever Isadoras lack, men det torkade snabbt så tre lager var inga som helst bekymmer. Ett lager Seche över också.

Jag gillar det här riktigt mycket och känner mig väldigt nöjd med valen jag gjort på de fem "baslacken". Jag bär i och för sig sällan gult för sig självt, men dom andra fyra är lack som jag utan problem kan tänka mig bära på egen hand och jag hoppas att jag ska kunna få ihop en del nailart av dom.

Det kommer absolut inte bli något avancerad nailart så förvänta er inte storverk dom kommande dagarna. Jag vill hellre satsa på sånt som man kan tänka sig att testa på även om man inte är så van vid att göra nailart eller om man inte kan eller vill köpa massa dyra saker.

Jag hoppas att ni fortsätter följa med mig resten av mina manikyrer som kommer ingå i temat och att ni också tar er tid till att hälsa på hos Fru Vesa som också kör det här temat.
Became a late post today, has been and celebrated my nephews who turns 15 & 25 years. It's never wrong with some good food. Even had time to clean out the fridge because it turned out that someone had left it open when we was away..........

Now on to today's manicure, which is also the last of the five polishes that I will use for my theme. Of course I wanted to have a Swedish polishes among them and chose Isadora Poolside a very fine clear blue or pool water blue polish with shimmer in.

Isadoras brush fits me very well. This polish was a little sheerer than I normally experience Isadoras formula, but it dried quickly so three layers was absolutely no problem. I have a coat of Seche over it too.

I like this polish very much and feel very happy with the choices I made for the five "base polishes". I rarely carry yellow on it's own, but the other four are polishes that I can safely imagine carrying on their own and I hope that I can nice nailart from them as well.

There will absolutely be no advanced nail art so don't expect great things the next few days. I'd rather focus on things that you can think of to try to even if you're not so skilled in doing nailart or if you can't or wont to buy lot of expensive things.

I hope you continue to follow me the rest of my manicures that will be part of the theme, and that you also take the time to visit with Fru Vesa who also is part of this theme.

17 kommentarer :

 1. Poolside är verkligen en trevlig blå :)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Jag gillar den här väldigt mycket. Behaglig blå.

   Radera
 3. Härligt lack och trevligt val. Ser fram emot att se diverse nail art framöver! ;)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Har du ett tips på ett bra top coat? Har Seche Vite men det börjar bli segt så ska testa något nytt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar både Poshé och China Glaze Fast Forward. The Shield från A-England är också riktigt bra. Fast Forward kanske inte torkar riktigt lika fort som dom andra, men det blir absolut mindre krympning med det.

   Radera
 5. Svar
  1. It's a perfect summerblue and great for nailart.

   Radera
 6. Jag har denna och jag tycker mycket om den även om den är ganska skir.
  Jag tycker verkligen om detta projekt du och Fru Vesa har, kanske lär jag mig några enkla nailart att göra själv. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lovar att de flesta nailarten jag kommer göra är sånt som du absolut kommer att fixa!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!