tisdag 30 juli 2013

Some new polishes to my collection!

Jaha, då var man tillbaka i Sverige igen efter en vecka i värme på Cypern. Det roliga är att jag tycker det är en jobbigare värme här än vad jag tyckte där. Kanske för att man låg och plaskade i poolen mest hela tiden och hade All Inclusive med allt vad det innebär!

Nu kanske ni tror att jag ska visa upp en hel hög med lack som jag köpt på resan, men då tror ni fel. Jag har inte köpt ett enda lack. Det enda jag tänkte köpt (Chanel Taboo) var slut på flygplatsen så då blev det inga alls. Jag hittade inga kul i butikerna och faktum är att dom jag hittade inte var speciellt billiga.

Men, innan jag åkte så damp det ner lite rolig lackpost i min låda. Bland annat valda delar av A-Englands Burne-Jones kollektion köpta från Edgy Polish

Sen har jag fått en del av lacken från Dollish Polish Super Mario Bros. kollektion från min gulliga vänner i Födelsedagsgruppen, ett har jag bytt mig till och resten tog jag och köpte medans dom ännu finns kvar i Dollish Polish butik. Inte för att jag tycker dom är supervackra, men Super Mario ligger mig lite varmt om hjärtat liksom.

 Fated Prince, Sleeping Palace, Briarwood & Rosebower

 Toad-ally Awesome, Dino-mite Yoshi, 1-up & Go Luigi!

It's a me Mario!, A Peachy Princess, Wicked Wario & The Koopa King

Well, then, I'm back in Sweden again after a week in the heat in Cyprus. The funny thing is that I think it's a worse heat here than I did there. Maybe because I was laying splashing in the pool most of the time and had all inclusive with all that implies!

Now you may think that I should show up a whole bunch of polish that I bought on the trip, but then you are wrong. I have not bought a single bottle. The only thing I was thinking of buying (Chanel Taboo) was out of stock at the airport so I didn't buy anything else either. I found no fun in the shops and in fact, the ones I found were not particularly cheap.

But, before I went there was a couple of nice parcels that arrived in my mailbox.  Among other selected parts of the A-England Burne-Jones collection bought from Edgy Polish

Then I've got some of the paint from Dollish Polish Super Mario Bros.. collection from my cute friends in the birthday group, one I have got through a swap and then the rest arrived that I bought directly from Dollish Polish store while they are still available. Not that I think they are super pretty, but Super Mario has a special place in my heart.

10 kommentarer :

 1. Ooh, så mycket fint! Burne-Jones kollektionen är fantastiskt fin.

  SvaraRadera
 2. Wow så mycket härliga lack. :-) Mycket att se fram emot. :-)

  SvaraRadera
 3. Gillar verkligen A-England lacken! Ser jättefina ut :)

  SvaraRadera
 4. Åh, så många fina! Är galet sugen på några av de nya från A-England, blir nog ett köp närmare hösten.

  SvaraRadera
 5. Oh, what a lovely lot of polishes - they are beautiful :)
  And welcome back!

  SvaraRadera
 6. Mycket snygga lack, speciellt Fated Prince och Rosebower :)

  SvaraRadera
 7. Alla är fina men A-England lacken är verkligen ngt speciellt.

  SvaraRadera
 8. That's a cool haul! I'm looking forward to seeing them all on, especially Go Luigi! and Rosebower! :)

  SvaraRadera
 9. Åh så många härliga lack! Ska nog köpa några A England till hösten tänkte jag...

  SvaraRadera
 10. Ä L S K A R 1-up! Fasen vad snygg den såg ut!

  De andra var också snygga, men det var där mitt öga fastnade!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!