fredag 12 juli 2013

Holofredag - L.A Girl 3D Effects Electric Coral

Vaknar till en strålande sol. Härligt om man inte ska jobba till klockan 18...

Idag är det Kerstins holofredag igen och jag tänkte delta med ett lack som kanske inte klassas in helt som holo, men det är fullt med prismatiskt glitter i alla fall.

Det här är också lacket som jag hade igår på min födelsedag och som sitter kvar på mina naglar idag också. Det är L.A Girl 3D Effect Electric Coral. Ett lack som jag fullkomligt älskar. Om ni börjar misstänka att jag har fått en liten svaghet för oranga lack så har ni helt rätt! För jag tycker nog att det här är mer åt det oranga hållet än åt korall och det gör mig absolut ingenting :)

Precis som alla andra lack från L.A Girl så är det här lättapplicerat. Torktiden var helt ok. Jag har tre lager för täckning, men jag tror att om man har kortare naglar så räcker det nog med två. Ett lager med Fast Forward ovanpå också.

Det här är helt galet fint. Det jag föredrar med den här typen av lack framför riktiga holos är att dom här oftast är lika fina oavsett vilket ljus du har dina naglar i. Jag upplever att en hel del holo är ganska tråkiga när man inte har dom i solljus. 

Jag kommer absolut att skaffa mer lack från det här märket. Inväntar bara nästa rea hos Cherry Culture.


I woke up to a bright shining sun. Lovely,  if I didn't have to work until six a clock!

Today is Kerstins holofriday ​​again and I thought I would participate with a varnish that may not be classified as a true holo, but it's full of prismatic glitter anyway.

This is also the polish that I had on the nails on my birthday yesterday and that stays on my nails today too. It's L.A. Girl 3D Effect Electric Coral. A polish that I absolutely love. If you begin to suspect that I have a little weakness for orange polishes,  you are absolutely right! Because I think that this is more to the orange side than the coral and that suits me just fine :)

Just like any other polish from LA Girl, this is easily applied. The drying time was ok. I have three layers on for coverage, but I think that if you have shorter nails it might be enough with two. I have a layer of Fast Forward on top as well.

This is crazy beautiful. I actually prefer this type of polishes and the reason for that is that polishes with prismatic glitter in them are often very good looking in all kind of lights. I feel that a lot of holos is pretty boring when you don't have them in the sunlight.

I will most definitely be purchasing more polish from this brand. Only awaiting the next sale at Cherry Culture.

28 kommentarer :

 1. Jag ÄLSKAR Electric Coral och är inne på min fjärde dag med lacket på naglarna. Igår när manikyren inte var lika glansig ville jag ite skiljas från lacket så jag la ett lager till + SV och vips så var naglarna FANTASTISKA igen.
  Alltså OJ vad vackert det är lacket är! Och på kvällen, när det inte är lika ljust, ser lacket rött ut, tomatrött. Alltså, wow..!

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt! Många orangea lack är lätta att tycka om :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker nog det. Det är oftast dom mina blickar hamnar först på i nya kollektioner och röda så klart!

   Radera
 3. You are on fire girl :) - it's so juicy and glowing - very pretty indeed!

  SvaraRadera
 4. Vilken skönhet! Det här vill jag ha!

  SvaraRadera
 5. Kanonläcker färg på detta:)

  SvaraRadera
 6. Det var ursnyggt, älskar orange jag med.

  SvaraRadera
 7. Grattis i efterskott!
  Lacket är härligt! Jag gillade den kollektionen rakt av! Jättebra och snygga lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!

   En ovanligt lyckad kollektion tycker jag.

   Radera
 8. Svar
  1. It's stunning and I love how it sparkles on the nails.

   Radera
 9. Ruskigt snyggt! Hoppas du har det bra i bästa stan i världen idag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så fint så man nästan blir lite salig och min tripp till huvudstaden, den gick bra den :)

   Radera
 10. Jag ÄLSKAR orange lack, dom är så sjukt fina.. Jag måste skaffa mig fler sånna.. Och detta var ju alltså WOW!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska du skaffa fler så köp det här! Du ångrar dig garanterat inte.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!