lördag 13 juli 2013

Var tog Läsarnas Val vägen? / Were did readers choice go?

Nån semester har jag inte fått än. en hel vecka får jag jobba till och det känns ju lite segt måste jag säga. men idag är jag på äventyr i vår huvudstad så Läsarnas Val får flytta fram till nästa vecka.

Jag hoppas att jag ska återkomma med en rolig rapport från min Stockholms resa imorgon. Så håll tummarna för att allting går som det är tänkt.

Nu under sommaren kommer det att bli lite glesare med inläggen här medans jag tankar energi inför höstens mörker. Helt semesterstängt blir det inte men jag har ingen aning om hur pass glest det blir med inläggen. Det lär ni ju märka.

Sen vill jag påminna er om min Giveaway som jag har förenklat reglerna lite på, så gå gärna in och delta.

I still have one more week to work before I get my well needed summervaccation, but today I'm on an adventure in our capital so this weeks readers choice will be postponed to next week instead.

But I do hope that I will give you a positive news about my little trip to Stockholm in a post tomorow so cross your fingers for my me please!

I will also tell you that during the summer there will be a little less post here on Lacky Corner I will instead make sure that I will get a lot of energy from the sun to be able to give you a lot of nice post during the autumn and winter. 

And I will also remind you that I have a Giveaway. And I have made the rules a little simpler for you. I would love if you participate in it. 


2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!