tisdag 16 juli 2013

Gloss'n Sparkle - Fruit Tingle

Utskickat för recension.

När Katarina på Edgy Polish frågade om jag var sugen på att prova några Gloss'n Sparkle och om jag i så fall sett något som jag var speciellt nyfiken på så var det Fruit Tangle som jag direkt fick mina ögon på. 

Ett härligt knalligt lila med glitter i magenta, blått och svart. Jag är stormförtjust i det här lacket. Ett riktigt lyckopiller måste jag säga. Jag misstänker att det finns dom som kommer att tycka att formulan är lite tjock, men inte jag. Lättarbetad och torkar helt normalt. 

Precis som med Passion Pop så känns det här som en crelly. Det blir helt täckande på tre lager. Jag valde sen att lägga ett lager med Nail Pattern Boldness Glitter Food ovanpå. Mest för att jag tycker att det mjukar upp glittren lite så att dom följer nageln bättre. Över det la jag ett lager med China Glaze Fast Forward. 

Det här och många andra lack från Gloss'n Sparkle finns att köpa hos Edgy Polish.

Sent for review

When Katarina who has the webshop Edgy Polish asked me if I would like to review some Gloss'n Sparkle polish and if it was any special polish from then that I would like to try this was the one I choosed.  

I love the bright purple color and the blue, magenta and black glitter that it's made of. One of those polishes that makes you happy. I think that some persons might think this is a bit thick in it's formula, but not me. I think it was easy to apply and the drying time was ok. 

Just as with Passion Pop that I have showed you before this is a crelly and it covers in three layers. I choosed to have a layer of Nail Pattern Boldness Glitter Food over this. Mainly because I think that Glitter Food softens the glitters a bit so they follow the nail better. I also have a layer of China Glaze Fast Forward on top.

This and many other polishes from Gloss'n Sparkle can be bought at Edgy Polish

17 kommentarer :

 1. Mycket vackert! Fick hem mina två första Gloss'n Sparkle i dag, ska bli kul att testa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du kommer gilla dom. Själv älskar jag formulan på dom.

   Radera
 2. Läckert!
  Har inte testat det märket. Än. ;-)

  SvaraRadera
 3. I'm not really into glitter - bur damn, this is cute!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. To be honest I'm not usually a big fan of to much glitter either. But this is really awesome.

   Radera
 4. Läckert! Gillar det blåa glittret, poppar till:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör det! Det är verkligen pricken över i:et i det här lacket.

   Radera
 5. Gillar! Precis lagom m glitter :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att det är precis lagom i det här lacket.

   Radera
 6. This is so fun! The combination of colors for the glitters is really cute against the purple base! :)

  ~ Yun

  SvaraRadera
  Svar
  1. I agree with you. The colors are really great together.

   Radera
 7. Åhhh jag äääälskar det, lila och härligt glitter i, det kan ju inte bli bättre. :-)

  SvaraRadera
 8. Riktigt snyggt! De blå glittren lyft hela lacket!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!