lördag 27 juli 2013

Re-Fresh Aquadelic

Hallå! Här har ni mig igen.

Trodde ni jag glömt bort er? Åh, nej så taskig är jag allt inte. Kommer ni ihåg China Glaze Re-Fresh Mint som jag visade er innan i veckan? Bra för då vet ni hur grunden till dagens manikyr ser ut.

Ni vet ju sen tidigare att jag har svårt att låta bli att göra något extra på fina krämlack och jag ska faktiskt erkänna att jag först gjorde en stamping på Re-Fresh, men tyvärr så var inte den plattan jag valde mönstret från den bästa. Ni kanske får se det någon gång eller inte. Jag kan säga så här att ibland är det faktiskt värt att köpa lite dyrare original plattor än kopior. Plattan jag använde mig av hade alldeles för djupt mönster och var ojämn. Ni kan ju själva räkna ut resultatet.

Nåja, istället så tog jag bort alltihop och började om från början. Ingen mer stamping utan istället något som jag känner mig väldigt hemma med, nämligen prickar. Som ni kanske räknat ut av titeln på inlägget så valde jag att göra prickarna av China Glaze Aquadelic. Ett annat grönt lack som går mycket bra i tonen med Re-Fresh.

Jag kan lova att detta blev mycket finare än första försöket med mönster.

Did you think I forgot about you? Oh, no I'm not like that at all.. Remember China Glaze Re-Fresh Mint that I showed you before this week? Good because then you know the base for today's manicure.

You know from before that I find it hard to resist doing something extra on nice cream polishes and I'll actually admit that I first made a stamping on Re-Fresh Mint, but unfortunately the plate that my choosen pattern was wasn't the best. Maybe you'll see it at some point or not. I can say this, that sometimes it's really worth buying a little more expensive original plates than copies. The plate I used had far too deep pattern and was uneven. As you can probably figure out the made the end result less than satisfying.

Well, instead, I removed everything and started from scratch. No more stamping, but rather something that I feel very at home with, namely dots. As you may have figured out by the title of the post I decided to make the dots of China Glaze Aquadelic. Another green polish that goes very well in tone with Re-Fresh Mint.

I can promise that this turned out much better than the first attempt with patterns.

14 kommentarer :

 1. Vad fint!! Härliga färger och snygga dots. Gillar dot manicures. :-)

  SvaraRadera
 2. Mycket finare än Re-fresh Mint på egen hand. Ibland undrar jag varför jag har kvar det lacket, det är inte alls min nyans av mint. Nostalgi? Det var en av mina första pasteller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är man lite fånig ibland. Dom där första lacken eller något som man har ett speciellt minne till fastän man kanske egentligen inte gillar det så mycket får stanna kvar i samlingen.

   Radera
 3. Svar
  1. Jag blev riktigt nöjd och tyckte nästan det var lite synd att plocka bort det.

   Radera
 4. I like dots too, they almost never fail :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Great way to make something extra to a polish!

   Radera
 5. Oh, så fint! Färgerna passar väldigt bra ihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gjorde dom! Jag gillade färgkombon mycket.

   Radera
 6. It's a beautiful match and a perfect summer mani!!

  SvaraRadera
 7. Prickar är alltid rätt :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!