lördag 30 juni 2012

Stars on Holo!

Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar att återanvända lacket som redan sitter på naglarna. Alltså lägga på ett layeringlack eller göra någon typ av nailart på.

I det här inlägget så har jag givetvis inte kunnat låta bli att testa att lägga lite stamping på Nfu Oh 65. Jag vill förresten börja med att säga hur fantastiskt bra det här lacket sitter. Jag har Essie's Ridge filler under och Seche över. Normalt sett brukar inte Seche funka så bra tycker jag utan det blir tip wear och kanske till och med chippningar efter en dag eller två. Men ihop med Nfu Oh sitter det som berg. Jag målade på det här i torsdags morgon. Idag lördag ser det precis lika fint ut. Så återigen är formulan förlåten!

Nå  i alla fall, jag anser att det här lacket är en riktigt stjärna i min samling och därför ville jag liksom visa det på naglarna också :)

Jag har använt mig av mash platta nr: 36 och konads vita speciallack. Jag använder alltid aceton till att rengöra plattor och stämplar. Vanlig nagellacksremover funkar inte. Det blir beläggning på plattorna och så får man inte mönstren till att följa med som man vill. Ibland testar jag med vanliga lack som stampinglack, en del funkar kanonbra, men de flesta är inte tillräckligt opakta.

Nåväl, så här blev resultatet i alla fall. Att stjärnorna inte sitter symetriskt är medvetet gjort.


Those of you who followed me for a while know that I love to reuse the polish that are already sitting on the nails. Like putting on a layeringpolish or do som nailart.

In this post, I obviously could not help but try to put a little stamping on Nfu Oh 65 I want by the way, start by saying how incredibly good this polish is. I have Essie's Ridge filler as a basecoat and Seche over. Normally Seche dosen't  work so good on me I will usually get tip wear, and sometimes it chips of in only a day or two. But together with Nfu Oh it works like concrete! I painted this on Thursday morning. Today Saturday it looks just as good.

Well anyway, I think that this polish is a real star in my collection and I wanted that to show on the nails as well
:)

I am using mash plate no: 36 and white Konad special polish. I always use acetone to clean the plates and stamps. Regular nail polish remover will not work. It will coat the plates and you do not get the patterns to follow as you want. Sometimes I'll try stamping with ordinary varnish, some of them works great, but most are not enough opact.

Well, here is the result anyway. The stars do not sit symmetrically and that is consciously made​​.

6 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!