lördag 9 juni 2012

China Glaze Ahoy!

Ahoy! på er allihopa..

China Glaze Ahoy! var det mina vänner Annelene och Mathilda som valde ut åt mig vid en Beautyjoint beställning. Bra med kompisar som får en att köpa lite annat än dom färger och märken man alltid tittar på annars :)

Lacket är mörkt rosa med glasflakes som jag inte riktigt kan avgöra om dom är guldiga eller en annan rosa färg. Lite rinnigt i formulan tyckte nog jag, men bra täckning. Två lager tyckte jag räckte. Torktiden är bra, men trotts att jag tycker det här är så härligt i färgen så var min första tanke: Nej, det här kan jag inte ha!

Jag kände mig helt enkelt inte riktigt hemma med färgen. Vilket är väldigt synd. Fast vem vet när det suttit på lite så kan man ju ofta ändra uppfattning om hur man tycker att det känns på. Det jag tycker är konstigt är att jag trivs bra i Kicks Pink Flamingo och CG:S Purple Panic. Pink Flamingo är ju också ett ganska skarpt mörkt rosa och Purple Panic ett riktigt Neonrosa, vad är det då som gör att det här inte säger klick?

Jag valde att lägga ett lager Seche över för att få upp glansen lite.Har ni varit med om det här också. Att man lackar med en färg som man tidigare gillat och trivts i och helt plötsligt inte känner sig hemma i?

Ahoy! all of you ..

China Glaze Ahoy! was a polish that my friends Annelene and Mathilda, chose for me at a Beautyjoint order. It's always good when somebody else make you open your eyes and make you look at other colors and brands than you usually do.

The polish is dark pink with glasflakes that I can not really determine whether they are golden or another pink. A bit runny formula but the coverage is good. Two layers of it was enough. The drying time is good, Despite of all this my first thought when seeing it on my nails was: No, this is so not me!

I was just not quite at home with the color. Which is a pity. But who knows when it has been on the nail for a while maybe I will change my mind. That has happende before. What I find strange is that I really enjoy Kicks Pink Flamingo and CG'S Purple Panic. Pink Flamingo's also a fairly sharp dark pink and Purple Panic properly Neon Pink, what is it that makes this not work out for me?

I chose to add a layer of Seche over to bring up the gloss a bit.


Have you ever experinced the same thing. You apply a polish in a color similar to others that you have enjoyed before and suddenly it's not working?

7 kommentarer :

 1. Jag har ju gått från att vara svalt inställd till rosa till att älska färgen! Ahoy! är ett otroligt vackert lack. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag känner likadant som Nailtastic. Rosa har aldrig varit en favorit, men jag verkar välja en hel del rosa nyanser som jag trivs i mer och mer! Jag tycker du passar väldigt bra i den här färgen!

  SvaraRadera
 3. I think it looks great on you. I hope you get to like it better :)

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Jag gillar verkligen finishen.

  SvaraRadera
 5. Ahoy är ett av de snyggaste rosa lacken jag vet:)

  SvaraRadera
 6. Åh,helt underbart fint ju :D
  Jag har inte gått från att gilla en färg till att plötsligt inte gilla den.
  Men guldgula lack funkar verkligen inte till min hudton.
  Jag brukar inte bry mig så mycket om det passar eller inte. Men guldgult gör att jag ser ut som en röd gris ;D

  SvaraRadera
 7. Nailtastic visst är det vackert, men av någon anledning så var det något med det här som jag inte kände riktigt för.

  MNPO den ser fin ut på handen och jag pimpade till den sen så blev det riktigt bra :)

  Rainbowify I made som changes and suddenly it was really nice!

  Kerstin den är fin, men jag trodde att det skulle vara mer "liv" i den.

  Lela jag får nog måla på igen och ha en dag eller två så kanske jag ändrar mig :)

  Michan jag gillar fortfarande rosa, fast den här gjorde inte mycket för mig.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!