fredag 15 juni 2012

Holofredag Depend 2033 Ocean Blue

God Fredag på er!

Den här veckan blir det återigen ett av Depends Hololack som jag tänker visa för er, men jag är så glad att Depend gett ut den här kollektionen och att den faktiskt finns i många av våra vanliga matvarubutiker så "vem som helst" kan få tag på dom.

Jag har fått många positiva kommentarer angående både det här som då heter 2033 Ocean Blue och förra veckans 2036 Ocean Green.

Precis som med det förra valde jag att använda lite underkläder till lacket för att få en bättre och snabbare täckning. Jag tog ett av Depends egna lack nämligen nr 247 till detta. Tyvärr tror jag inte just det lacket säljs längre vilket är väldigt synd för det förtjänar ett inlägg för sig själv i framtiden. De här två färgerna går väldigt bra ihop i alla fall.

Jag la två ganska tjocka lager av Ocean Blue över 247:an för att få en ordentlig täckning. Torktiden var inte helt super, men ett lager Poshé hjälpte till bra. Jag gillade verkligen Ocean Green, men det här är nog nästan ännu bättre!

Härlig Havsblå nyans med riktigt bra holoeffekt. Ni som tvekar på att köpa dom här, sluta upp med det! Åk och köp :)

Jag tog en del av bilderna i kvällssol om ni tycker att det är konstigt ljus.


Har ni hittat någon favorit bland Depend Holosarna än?


Hope you all are having a nice friday!

This week I will show you another of the Holo polishes from the Swedish brand Depend. What I really like about these is that they are available in common food stores here in Sweden. And to a ok price as well. This means that you don't have to be a "nerd" to be able to get your hands on pretty polishes.

 
I
have received many positive comments about this one called 2033 Ocean Blue and last week's 2036 Ocean Green.

Just like
the last, I chose to use some underwear polish to get a better and faster coverage. I took one of Depends own lacquer namely No. 247 for this. Unfortunately, I believe that 247 isn't sold anymore,  which is very unfortunate for it deserves a post for itself in the future. These two colors go very well together anyway.

I added
two thick layers of Ocean Blue over 247 to get a proper coverage. The drying time was not completely ok, but a layer Poshé helped out. I really liked Ocean Green, but this is probably almost even better!

Beautiful
Ocean blue color with a really good holoeffect.

I
took some of the pictures in the evening when the sun was comming down if you wonder about the strange light in the pictures.

8 kommentarer :

 1. Oj, oj, så fint! Jag har hittat en favorit, den dyker upp hos mig senare idag :)

  SvaraRadera
 2. It's beautiful. It's a struggle to get the shops to retail them here, so I've been pushing a couple of them quite a lot and promised to buy a lot of them if they decided to get them. And it looks as if one of the shops actually listened, so if I'm lucky I'm buying them next week. If not - I'm planning to take a trip to Malmö to get them, because they're really pretty! :)

  SvaraRadera
 3. Jag äääälskar Denim Blue....som ett sommarovädersmoln med glitter i.... Ocean Blue är oxå fin....o Lavender...men Denim och Silver har jag köpt dubletter av o det var tur för dom är slut på "mitt" Maxi... Raspberry gillade jag sådär, inte på fingrarna men på fötterna är det snyggt.

  SvaraRadera
 4. Så underbart den ser ut och verkligen superfina bilder! Jag har inte hunnit testa alla, men Ocean Blue är favoriten än så länge.

  SvaraRadera
 5. I LOVE this blue!! That's the best combo, blue AND holo!!! Sooo sad that they don't sell this brand in the US :(((

  SvaraRadera
 6. Jättefint det här också! Jag har två favoriter faktiskt, Raspberry och Sand Grey! Men jag borde testa ett av de blåa också!

  SvaraRadera
 7. Så fint det ser ut på dina bilder! Jag har inte testat mitt än, men den som väntar på något gott... :)

  SvaraRadera
 8. Jag har inte sett mina på annat än stickorna hemma. Finns många vackra lack i denna kollektionen:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!