måndag 25 juni 2012

China Glaze Ride the Waves

China Glaze Ride the Waves är ett av Summer Neons lacken. Nu är ju just det här inte alls något neonlack utan istället en jelly. En väldigt fin mörkblå jelly, men neon. Nä det vore väl en överdrift.

Efter att ha sett diverse swatcher så tänkte jag att jag skulle ha Zoya Minka under det här. Ingen bra idé! Det blev hur strimmigt och konstigt som helst så det var bara att börja om!

Det slutade med fyra lager med ganska vettig torktid. Däremot upplevde jag att den var lite tunn i konsistensen ville gärna flyta ut lite för mycket. Jelly's är ju som dom är så VNL finns det absolut. Det här är verkligen inte min favorit typ av lack. Jag tror att det var färgen som lockade mig för den är väldigt fin tycker jag. Härligt djupt blå.

Anledningen till att jag provade den här först av mina Summer Neons är enkel. Jag misstänkte att jag inte skulle gilla själva finishen så värst mycket och det hade jag ju rätt i. Gillar man däremot Jelly lack så är det här ett solklart alternativ.

Jag har fyra lager av Ride the Waves och ett lager China Glaze Fast Forward över på bilderna.


China Glaze Ride the Waves is one of the Summer Neons polishes. Now this aint a Neon at all instead it's a very nice dark blue jelly, but neon. Nah that would be an exaggeration.

After seeing various of swatches I thought that I would have Zoya Minka under this. Not a good idea! It turned out looking very streaky and strange so I had to do it all over again.

I ended up with four layers with a fairly decent drying time. However, I felt that it was a bit thin in texture wanted to float out a little too much. Jelly's is what they are and the fact is that you will get some VNL. This really is not my favorite type of varnish. I think it was the color that attracted me because it is very nice I think. Beautiful deep blue.

The reason I tried this first of my Summer Neons is simple. I suspected that I might not like the finish that much and that I was right with. If you like Jelly's, this is a very good one!

I have four layers of Ride the Waves and a layer of China Glaze Fast Forward on the pictures.


5 kommentarer :

 1. Jag tyckte det här såg så bra ut på promotionbilderna men blev jättebesviken över att det visade sig vara ett jellylack, inget köp för min del då!

  SvaraRadera
 2. Four layers of polish is too many for my likings. It's a shame though, because it's a pretty blue!

  SvaraRadera
 3. It's a pretty color but I didn't get it.. I thought it was strange it was in this collection because there is nothing neon about it!! Still pretty though!

  SvaraRadera
 4. Tycker den ser jättefin ut! Jag hoppade den dock eftersom jag har Misa Pour Me Something Tall and Strong som jag misstänker liknar den.

  SvaraRadera
 5. Fin färg! Det får komma med nästa gång jag handlar nagellack online :D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!