lördag 16 juni 2012

Nytt i veckan!

Det där med att försöka hålla sig till 100 lack gick ju rätt snart käpprackt åt pipsvängen. Jag har fyllt på med några denna veckan och har en hel massa på väg in. Bland annat sex stycken av China Glaze Summer Neons och lite Nfu Oh som jag beställt via Nailmail.

Nog om detta! Den här veckan har jag ägnat mig åt att byta lite lack med andra och även fått hem mina nya fina M.A.S.H plattor.

Några av minisarna från Nicki Minaj kollektionen. Den i mitten mest för att min son tjatat om att jag borde ha ett "disco" lack.

Ozotic 513 och Orly Green Apple

Måste bara visa en bild till på 513. I samma sekund som jag tog upp den här flaskan från paketet ångrade jag att jag inte beställt mera. Så kan man ju inte ha det, så två till är på väg hem till mig!

25 nya härliga stampingplattor dök det också upp i brevlådan. Tyckte kanske att frakten var lite dyr, men så värda priset i övrigt. Å andra sidan kan man ju säga så här priset inkl. frakt för dom här jämfört med om jag köpt Konad plattor hade resulterat i 3st Konad.

Mönsterdjupet känns väldigt bra och dom är detaljerade och fina. Jag har bara hunnit testa ett helmönster än, men tyckte att kvalitén känns riktigt bra.


En av plattorna med helnagelsmönster. Har inte jämfört dom sida vid sida med Konad än, men mönstren verkar täcka nageln bra.

I promised myself that I wouldn't have more than 100 polishes. If I went over that number I would sell some of them. Well, that promise was not kept very long.... Todays post is about this weeks new arrivals to my collection. Some by swaps I made and one lovely bottle from Llarowe. I also got my new M.A.S.H stamping plates the other day. And I feel very satisfied with them. 

Also the thing with my 100 bottle limit is that I have at least 15 new bottles that I'm waiting for to come home to me. Among them is six of the new China Glaze Summer Neon collection and some Nfu Oh:s that I bought from Nailmail. Two more Ozotics and the list goes on!

8 kommentarer :

 1. Niki Minajs gröngula påminner väldigt mycket om Who the shreck are you?
  Ju fler Ozotic jag ser, desto närmare kommer jag ett köp! Var har du köpt dina?

  Och Green Apple ser väääldigt mycket ut som Ginas "Have a bite" ;-)

  SvaraRadera
 2. Oh, vad härligt med lite nagellacksshopping :D Plattorna ser väldigt intressanta ut! Jag måste också utöka mina stämplingsplattor, äger bara 2 så länge :D
  Vad fin OZOTICen var!

  SvaraRadera
 3. Åh vad kul med så många paket i brevlådan:)

  SvaraRadera
 4. Fantastic haul, and nice that there's more on the way! Have you set a new limit now that you passed 100 bottles, or...? :)

  SvaraRadera
 5. Ooo! Vart kommer plattorna ifrån? :)

  SvaraRadera
 6. Linda den här beställde jag från Llarowe, men de två som ska komma har jag skickat efter från Mei Mei Signatures. Visst påminner den om Who The Shrek, det var lite därför jag ville ha den :)

  MNPO den är så nedrans vacker!

  Lela det är det bästa som finns att vänta på paket och vittja brevlådan när man kommer hem :)

  Rainbowify I realised that there was no point in another limit. I will just break it...

  Lacklycka jag har köpt dom på en amerikansk site http://www.mashnails.com/stamping-nail-art/mash-plates-26-50.html Det står inte att dom skickar internationellt, men det var bara att fråga så fixade dom det. Snabbt gick det också.

  SvaraRadera
 7. Vad blev kostnaden för setet med 25 bildbrickor och frakten? Är dom värda pengarna och fungerar dom lika bra som konad eller är det mer värt att lägga pengarna på äkta konad bildbrickor? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har för mig att jag inte betalade mer än 170-180 kronor ink. frakt. Jag tycker att dom funkar riktigt bra. Kan absolut mäta sig med Konad brickorna vilket inte alla andra märken kan. Jag tycker att prisskillnaden är så pass stor så att det här känns som ett mycket bättre alternativ. Lite nya roliga mönster också.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!