onsdag 6 juni 2012

Heja Sverige!

Jag vill börja med att önska alla en riktigt trevlig Nationaldag!

Vi hade en diskussion för ett tag sedan där vi kom fram till att vi svenskar är lite dåliga på att fira vår Nationaldag. I alla fall om man jämför med vissa av våra grannländer. Vi i vår familj funderade på om vi inte skulle fixa en parad där vi bor, men kom underfund med att det nog inte skulle bli någon större succé i en by på 300 pers. Men tanken var ju fin :)

Istället väljer jag att fira vår dag här på bloggen. Det vill säga jag har fixat Sverige naglar.

Till detta har jag använt mig av: LA Girls Disco Brites Deejay och HM:s Lemon Tree.

Kanske inte det vackraste jag visat här på bloggen, men ändå så känner jag att det känns fint att jag har bidragit med något till vår nationaldag eller Svenska Flaggans Dag som det faktiskt hette för många år sedan.


Today we celebrate our National Day in Sweden so I would like to wish everybody a nice and happy day!

We had a discussion a while ago where we decided that we Swedes are a bit poor at celebrating our National Day. At least if you compare with some of our neighbor countries (read Norway). We in our family wondered if we should fix a parade where we live, but came to realize that it probably would not be an overwhelming success in a village of 300 people. But the thought was nice :)

Instead, I choose to do something special for Sweden here on my blog instead. I've fixed Sweden nails.

For this I used LA Girl Disco Brites Deejay and HM's Lemon Tree.


Maybe not the most beautiful nails I ever done, but I feel satisfied about celebrating our country this way.

10 kommentarer :

 1. Fint sätt att fira nationaldagen!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker absolut att vi ska fixa en parad till nästa år!! Du o jag går först med lite flaggor o sen får vi se om någon mer hänger på....

  SvaraRadera
 3. I think it's nice and I hope that you had a great day :)

  SvaraRadera
 4. Oh wow, verkligen en ambitiös och snygg flaggmanikyr. Trevlig nationaldag till dig också:)

  SvaraRadera
 5. Wow, vad fint!! Jättelyckat!
  Trevlig nationaldag :-)

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Ha en trevlig nationaldag :)!

  SvaraRadera
 7. Tja, i Sverige verkar ju folk tro att om man uttrycker att man gillar Sverige i kombination med att man är svensk så är man rasist... Vilket jag stör mig på en del.

  SvaraRadera
 8. Nadia det tyckte jag också!

  Annica nästa år tar vi tag i det här och fixar den där paraden.

  Rainbowify I've had a great day.

  Michan, kul att du tycker det!

  Emma det var en ganska kul manikyr att fixa.

  MNOP, tackar!

  Brilliantnail kul med uppskattning :)

  Sarah, det där har jag också reagerat på. Varför ska man inte få vara stolt över att vara svensk och tycka om sitt land? Det har väl absolut inget med rasism att göra!

  Sara, det tyckte jag också.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!