lördag 6 februari 2021

Anchor & Heart Lacquer - Festive Lights

 Då var det helg igen, vi har varit en vända i stan och lämnat in saker till Erikshjälpen, köpt fågelmat och för första gången sen november har jag träffat min mamma. På avstånd förstås. Vädret är väldigt vackert och jag borde väl ta mig utanför dörren i alla fall. Borde också få upp gardiner. Får se vad jag orkar med sen. 

Innan jag bestämde mig för att slumpa fram lack från min lacklista så hade jag målat med Anchor & Heart Lacquer Festive Lights som var ett av lacken i min adventskalender. Det här är ett rosarött lack med lila skimmer, lila och rosa glitter. Det var smidigt att lacka med och glittren följer med utan problem och sprider ut sig bra. 

Tycker jag att det här känns som ett uppenbart jullack? Nä, det gör jag inte, men jag gillar färgen och framför allt så gillar jag skimret i det här lacket. Härligt och festligt lack. 

It's weekend again, we have been a turn in town and handed in things to Erikshjälpen (kind of like the Red Cross), bought bird food and for the first time since November I have met my mother. From a distance, of course. The weather is very beautiful and I should go outside. Should also get curtains up. I'll see what I can do later.

Before I decided to randomly chose out of my polish list, I had painted with Anchor & Heart Lacquer Festive Lights which was one of the polishes in my Advent calendar. This is a pinkreddish polish with purple shimmer and purple and pink glitter. It was easy to paint with and the glitter follows without problems and spreads well.

Do I think this feels like an obvious Christmas polish? No, I do not, but I like the color and above all I like the shimmer in this polish. Lovely and festive polish.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!