onsdag 17 juni 2020

Depend - 596

Pressutskick

Oj då, tiden sprang visst iväg. Jag är ganska trött när jag kommer hem på kvällarna. Mycket nytt att hålla i huvudet vill jag lova. Men jag är så glad att jag tog steget och utbildade mig, det här passar mig så bra. Jag blev friad från Covid-19 förra fredagen så vi var och köpte lite blommor till trädgården i lördags. Annars händer inte så mycket, börjar bli kämpigt att vara ifrån barnen tycker jag. 

Jag blev sugen på något riktigt färgglatt häromdagen och hittade precis en sån grön som jag var sugen på i förra årets Colors of a Mermaid kollektion från Depend. Ärtpurégrön skulle jag nog kalla det här. Bra att jobba med och täcker på 2 lager. 

Det här är så himla härlig färg, en sån där som verkligen lyser upp en lite tråkig dag. 

Press sample

Oh well, time did run away. I'm pretty tired when I get home in the evenings. Very much new stuff to keep in mind I promise. But I'm so glad I took the step and educated myself, this suits me so well. I was released from Covid-19 last Friday so we were and bought some flowers for the garden last Saturday. Otherwise, not that much happens, starts to really struggle with not being able to see the children.

I was craving for something really colorful the other day and found just such a green that I was craving in last year's Colors of a Mermaid collection from Depend. Pea puree green I would probably call this. Good to work with and covers in 2 layers.

This is such a lovely color, a kind of one that really brightens up on a boring day.


2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!