torsdag 19 januari 2017

Depend 7 Day - Bedtime Stories

Pressutskick

Jag har undvikit glitter ett tag för att det inte är så kul att ta bort när man har lagade naglar. Blir oftast att lagningen går upp och man får göra om hela proceduren, men nu när jag klippt ner dom så åker glitterflaskorna fram igen.

Lacket jag visar idag kommer från Depend 7 Days julkollektion season sparkle som jag misstänker går att få tag på fortfarande. Det heter Bedtime Stories och är ett svart lack med silverglitter i. Bra att måla med och två lager räcker för full täckning. På bilderna har jag topplack över.

Jag gillar verkligen den här typen av lack och det här var riktigt bra. Det jag gillar är att inte glittret drunknar i den svarta basen som tyvärr är ett vanligt problem annars med den här kombinationen. Om jag hade varit typen som bär den lilla svarta klänningen hade jag säkert använt det här lacket till den, nu är jag ju inte det, men det här passar till väldigt mycket enligt mig.

Press Releases

I have avoided glitterpolishes for a while because that it's not that fun to remove when you have repairs on your nails. Usually the repair opens up and you have to redo the whole thing, but now when I have cut them down my glitterbottles is ready to be used again. 

The polish I am showing today comes from Depend 7 Days Christmas collection season sparkle which I suspect I still pretty easy to get your hands on. This is Bedtime Stories a polish with a black base and silverglitter in it. It's easy to paint with and two layers is enough for full coverage. In the pictures I have topcoat over.

I really like this type of polish and this was really good. What I like is that the glitter doesn't drown in the black base which unfortunately,is a common problem otherwise with this combination. If I had been the type who wears the little black dress I had probably used this polish to go with it, but I'm not, but this fits to a lot of clothes according to me.


4 kommentarer :

 1. Jag har till och med den lilla svarta klänningen med glitter på. :D Klockrent lack för mig alltså.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det här är ett jättefint lack! Var svag för den när jag testade den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade den här riktigt mycket också :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!