måndag 23 januari 2017

Depend O2 - 507

pressutskick

Låt oss börja veckan med ett lack som är alldeles solgult och glatt. Det här är Depend O2 507 från vårkollektionen Game, Set, Match.

Gula lack kan ofta vara rätt knepiga att jobba med, men det tyckte jag inte att det här var. Visst, jag har tre lager på bilderna, men det tror jag faktiskt är lite mitt eget fel. För om jag tagit lite tjockare på andra lagret hade nog det räckt. Första lagret blev lite strimmigt, men det rättade till sig snabbt och med topplack på blev det riktigt slätt och fint.

Gula lack är fortfarande något som jag inte är helt komfortabel med i alla fall inte den här årstiden. Det är skillnad på sommaren när man fått lite färg tycker jag. Alltså känner jag så här inför det här lacket. Färgen är riktigt fin. Solgul och glad. Just i lördags när jag bar det kändes det inte helt rätt, men jag tror att jag skulle känna helt annorlunda om det varit en solig Julidag. Alltså är det ett jättefint lack som bars vid fel tillfälle.

press sample

Let's start the week with a polish that has a  happy sunny yellow color. This is Depend O2 507 from the spring collection Game, Set, Match.

Yellow polishes can often be quite tricky to work with, but I didn't think this was. Sure, I have three layers on the pictures, but I actually think that is my own fault. Because if I had taken a little thicker on the second layer two could probably be enough. The first layer was a little streaky, but that got quickly corrected and with top coat on it became really smooth and nice.

Yellow polish is still something that I'm not completely comfortable with at least not this season. There is a difference in the summer when you have a gotten a little tan I think. So I feel like this about this polish. The color is really nice. Sunny and happy. But I wore this last Saturday and that didn't feel quite right, but I think I would feel quite differently if it had been a sunny day in July. So it is a very nice polish but worn at the wrong time.
 2 kommentarer :

  1. Jag är tveksam till om det går att få den täckande med två lager, jag var också tvungen att använda tre. Ett härligt lack är det hur som helst, väl värt det extra lagret:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ett gult som behöver tre lager är ju inget konstigt alls.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!