fredag 9 september 2016

ILNP - Closure

Då var det fredag igen och jag ska bege mig till Linköping för att hämta hem äldsta sonen.

Men här på bloggen ska självklart också fredagen firas in med ett fint lack från ILNP.

Det här är Closure som på tillverkarens egna sida beskrivs som äppelröd, det tyckte inte jag alls först eftersom äpplen i mina ögon är mycket rödare. Det här drar lite mer åt det rosa hållet tycker jag, men sen kom jag och tänka på ett foto jag tog för några dagar sen och ändrade mig lite för dom äpplena är ju inte alls knallröda. Fotot finns under lackbilderna.

I alla fall var det trevligt att jobba med. Ganska tjock formula, vilket jag gillar. Två lager räcker och på bilderna har jag topplack på. Torktiden var bra.

Jag tycker det här är riktigt snyggt. Det finns en bra holo i lacket som givetvis är ett plus. Men jag kan ändå säga att jag hade inte tyckt det varit fel om det varit lite mer rött än vad det är.

So it's Friday again and I'll will take a trip to Linköping to give my eldest son a ride home.

And you will also get a nice polish to celebrate the Friday here on my blog. The polish is Closure from ILNP.

At ILNPs own page Closure is described as apple red. At first I thought that was all wrong because in my eyes apples are much more red. I think draws a lot more to the pink side, but then I came to think of a photo I took a few days ago and changed my mind a bit. Those apples aren't that red at all. The photo is beneth the polish photos.

In any case, it was nice to work with. Quite thick formula, which I like. Two layers is enough and in the images I have topcoat on. The drying time was good.

I think this is really neat. There is a good holoeffect in the polish, which of course is a plus. But I can honestly say that I wouldn't have minded a bit more redish tone in it than what it is now.15 kommentarer :

 1. Mnja... Äppelröd för mig är mer som Snövits äpple. Tyckte det påminde lite om ljung, drar det inte lite åt rosalila? Eller har jag fel på färgkartan igen?
  Fint är det hur som helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte nog inte det var så mycket lila i, men jag håller med dig om att äpplen ska se ut som dom Snövit äter.

   Radera
 2. I love this polish, it's adorable! :)

  SvaraRadera
 3. Det ser jättefint ut! Håller med om att det hade varit ännu finare om det varit mer intensivt rött, men det är ju tjusigt som det är också.

  SvaraRadera
 4. riktigt snyggt även om det inte är äppelröd,jag har detta med=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju kul med lite variation om inte annat.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!