torsdag 8 september 2016

Smitten Polish - Aer Opal v2

Idag blir det ett lack som jag misstänker har tappat lite färg, för jag är rätt säker på att det ska vara mera lila än vad det är.

Aer Opal v2 är som namnet säger version 2 av detta lacket för det första ändrade färg totalt och min flaska som jag har av den är ny neonrosa, vilket jag i och för sig tycker är rätt fräckt. V2 ska vara lila, men jag vill nog påstå att den här också är mer åt det rosa hållet nu.

Lacket består av en jellybas med flakies som skiftar i alla möjliga färger. Som en pärla ungefär. Det var underbart att måla med och två lager räcker nog egentligen, men jag har tre för att förstärka färgen lite. På bilderna har jag topplack på vilket jag tycker är nödvändigt då det får flakiesarna att skifta färg mycket mer.

Alltså visst hade det varit trevligt med ett lila lack med flakies, men jag tycker ändå att det här är väldigt fint.

Today there will be a polish which I suspect has fadede a bit, because I'm pretty sure that it should be more purple than it is.

Aer Opal v2 is as the name says version 2 of this polish because the first totally changed color and my bottle I have of that version is now neon pink, which I think is pretty cool, but v2 should be purple, but I want to state that this is also more to the pink direction now.

The polish consists of a jellybase with flakies shifting in all possible colors. Kind of like a pearl. It was wonderful to paint with two coats is enough for coverage, but I have three to enhance the color a little bit. In the pictures I have topcoat on and I think that is necessary as it makes the flakies stand out a bit more.

So certainly it would have been nice with a purple polish with flakies, but I still think this is very nice.
 

9 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!