onsdag 28 september 2016

Depend O2 - 5041 Dragon Flirt

Pressutskick

Vi är inne i vecka 39 och det är veckan när Depend släpper sin HOLO Fantasy kollektion ut i butikerna. Därför tyckte jag det var lämpligt att visa det gröna 5041 Dragon Flirt denna gröna onsdag hos Karin. 

Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag älskar namnen på de här lacken!

Dragon Flirt är ett dämpat grönt lack med nästan lite turkost i sig. Det är smidigt att jobba med och täcker på två lager. På bilderna har jag topplack på.

Det är ingen superholo i det här lacket, men det stör mig verkligen inte för det är ändå ett väldigt fint djup i f'ärgen. Jag gillar också att det inte är det allra vanligaste gröna färgen på det här utan med lite turkosa drag. Sammanfattningsvis: Jag gillar det!

Press sample

We are in week 39 and this is the week when Depend releases their HOLO Fantasy collection into stores. Therefore, I thought it was a good idea to show the green 5041 Dragon Flirt this green Wednesday at Karin's.

I've said it before and I will say it again. I love the names of these polishes!

Dragon Flirt is a muted green polish with almost a little turquoise in it. It's easy to work with and covers in two layers. In the pictures I have topcoat on.

There is no superholo in this polish, but it really doesn't bothers me because it's still a very nice depth in the color. I also like that it's not the most common green color on it, but has that touch of turquoise. In summary: I like it!
 


11 kommentarer :

 1. Intressant färg, den behöver jag nog se live innan jag vet vad jag tycker. Älskar också namnen på den här kollektionen =)

  SvaraRadera
 2. Är ju svag för blågrönt så jag ger tumme upp! Måste ju ha den här kollektionen, om inte annat så för namnen! ^_^

  SvaraRadera
 3. I like it and I love the name. I'll definitely check out the entire collection when it arrives in our stores too :)

  SvaraRadera
 4. Namnen är verkligen helt underbara och lacket är också himla fint!

  SvaraRadera
 5. I definitely wouldn't mind flirting with this dragon :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!