onsdag 21 september 2016

Green Stars

Utskickat för recension.

Idag är det grön Onsdag hos Karin och jag bjuder på lite nail art.

Jag har testat stamping lack och stamping platta från Born Pretty Store för den här manikyren.

Låt oss börja med plattan som man kan hitta här: http://www.bornprettystore.com/radiating-patterns-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-bp11-p-17256.html

Den är rätt djupt etsad så man får vara noga med att se till att lacket täcker hela motivet så alla detaljer hänger med upp på stämpeln, men jag hade absolut inga problem med detta utan mönstret följde med riktigt bra. Jag gillar dessutom mönstren på plattan och tror man kan göra riktigt mycket roliga manikyrer med den.

Nu till stamping lacket som finns här: http://www.bornprettystore.com/15ml-shimmer-born-pretty-nail-stamping-polish-green-nail-polish-p-23198.html

För det första var det inte någon extrem lukt på det här, utan helt normalt. Det finns dock ingen etikett på så jag kan inte garantera att det är varken 3 eller 5 free. Det är ett ganska tjockt lack, precis som det ska vara när det är speciellt för stamping. Lätt att jobba med och täcker fantastiskt bra. Smetade inte heller ut sig något när jag la på topplack. Jag kan helt klart tänka mig att köpa fler färger av det här.

Är man sugen på att handla från BPS får man gärna använda min 10% kod som finns under bilderna på manikyren.

Det här blev en riktigt bra manikyr enligt mig. Jag gillar hur basfärgen Zoya Hunter funkar ihop med det gröna stämpellacket och hur mönstret ser ut också. Nöjd? Jajamen!

Sent out for review.

Today it's green Wednesday at Karins and I bring you some nail art.

I have tested stamping polish and stamping plate from Born Pretty Store for this manicure.

Let's start with the plate that can be found here: http://www.bornprettystore.com/radiating-patterns-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-bp11-p-17256.html

It is quite deeply etched so one must be careful to ensure that the polish is covering the whole pattern so you will get all the details up on the stamper, but I had absolutely no problem with this, the pattern transfered really well. I also like the patterns on this plate very much and I think you can do quite a lot of fun manicures with it.

Now for the stamping polish that is available here: http://www.bornprettystore.com/15ml-shimmer-born-pretty-nail-stamping-polish-green-nail-polish-p-23198.html

First, there was no extreme smell to this, just quite normal. However, there is no label on so I can't guarantee that it's neither the 3 or 5 free. It's a rather thick formula, just as it should be when it's especially for stamping. Easy to work with and the covering is fantastic. It didn't smudge at all when putting on topcoat. I can certainly imagine buying more colors of this.

If you feel like shopping from BPS, feel free to use my 10% code that appears under the photos of the manicure. 

This turned out as a really good manicure to me. I like how the base Zoya Hunter works together with the green stamping polish and how the pattern looks too. Satisfied? Oh yes!


10 kommentarer :

 1. Superfint! Jag ska försöka hinna testa stampern och plattan jag fick av dig i helgen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag, nu när du testat vattendekaler så är det dags för nästa utmaning.

   Radera
 2. It's beautiful, I love that plate! I actually looked at it here yesterday and thought of cool colour combos :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. There is a lot of cool combos to be done with this :)

   Radera
 3. Jättesnygg manikyr! Blir helt klart sugen på att klicka hem stämplingslacket! Ser lite mer färgintensivt ut än de som brukar ingå i krom-kollektioner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte nog att det var det också. Jag har ju Models Owns chromelack, vilka är ok, men det här är bättre.

   Radera
 4. Det blev jättefint! Nu är jag sugen på både lack och stämpelplattor från dem. känns som att jag äntligen lyckats knäcka stämpelkoden, har min andra stampicure i rad just nu:) en fundering, använder du en genomskinlig stämpel och isf, har du nåt tips på en bra? Just nu är det största problemet för mig att jag inte riktigt vet var mönstret hamnar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder oftast genomskinlig stämpel och den jag tycker är bäst är faktiskt den billigaste jag har från Born Pretty Store.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!