fredag 30 september 2016

Depend 7 Day - 7105 Secret Wildlife

Pressutskick

Idag lyser solen på himlen igen! Jag ser fram emot kvällen då vi ska ut och äta med goda vänner. 

På naglarna sitter just nu en riktig skönhet från Depend 7 Day. 7105 Secret Wildlife är ett mörkt, mörkt svartnat rött lack, nästan så att det ser brunt ut. 

Jag är rätt säker på att man kan få det här att täcka på ett lager, men jag fick några kala fläckar så jag har två. Torktiden är ok, något längre än på de vanliga Depend lacken, men jag tycker jag har upplevt det med de flesta 7 Day jag har provat. Dock inget problem. På bilderna har jag topplack på. 

Det här är helt ljuvligt faktiskt. En liten kameleont. Ibland ser det rött ut, ibland brunt och ibland lila! Jag gillar det här mycket mer än vad jag förväntat mig. Ett klassiskt höstlack som känns modernt och stilrent. 

Press sample

Today we have sunshine again! I look forward to tonight and our dinner with good friends. 

On the nails I have a real beauty from Depend 7 Day. 7105 Secret Wildlife is a dark, dark blackened red polish, almost brown looking.

I'm pretty sure that you can get this to cover in one coat, but I got some bald spots, so I have two. The drying time is ok, slightly longer than the usual Depend polishes but I have experienced that with the most 7 Day polishes I've tried. However, not long enough to be a problem. In the pictures I have topcoat on.


I think this is absolutely adorable. A little chameleon. Sometimes it is red, sometimes brown, sometimes purple! I like this a lot more than what I expected. A classic autumn polish that feels modern and stylish.
 

4 kommentarer :

  1. Vackert! Älskar röda lack med svärtade kanter.

    SvaraRadera
  2. Det här är ett så vackert lack!

    SvaraRadera
  3. Klassiskt och riktigt snyggt! Inget går upp mot skimmerlack med härligt djup och färg.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!