måndag 26 september 2016

CND Vinylux - Dark Diamonds

pressutskick

Det här lacket är nog det första jag visar ur en vinterkollektion för den här säsongen i alla fall. CND Dark Diamonds ingår i Starstruck kollektionen som släpps nu i September.

Det kommer att finnas både i Shellac och vissa av färgerna i Vinylux som jag visar här. Vinylux är ett 7-dagars system vilket betyder att det ska kunna hålla 7 dagar. Lacken har inbyggt baslack (vilket jag glömde, så jag har mitt vanliga baslack i alla fall) och sen finns det ett tillhörande överlack som ska försegla färgen och göra manikyren hållbar.

Huruvida detta sitter i 7 dagar kan jag ännu inte svara på, då jag i princip byter lack varje dag, men om det blir aktuellt med en liten resa någonstans ska jag hårdtesta systemet i alla fall.

Dark Diamonds som jag har på naglarna just nu är ett svart lack med silverglitter. Man kan få det att täcka på ett lager, men jag slarvade lite så jag har två. Det var i alla fall riktigt smidigt att måla med och torkar fort.

För det första så gillar jag ju svart och det här lacket är riktigt trevligt eftersom glittren inte försvinner i den svarta basen. Sånt gillas väldigt mycket. Mitt första möte med CND blev mycket positivt, så nu hoppas jag på att övriga lack är lika bra.

press sample

This polish is probably the first one that I show from a winter collection for this season anyway. CND Dark Diamonds is part of the Starstruck collection, which is being released in September.

The collection will be released in Shellac and some of the colors in Vinylux as I show here. Vinylux is a 7 day system, which means that it can last for 7 days on the nails. The polish has a built in base coat (which I forgot, so I have my regular base coat on anyway) and then there is a special top coat to seal the polish and make the manicure sustainable.

Whether this would last seven days or not is something I can't yet answer, because I basically change my polish every day, but if we will go on some trip in the future I will try this out for sure. 

Dark Diamonds that I have on my nails right now is a black polish with silver glitter. You can get it to cover in just one coat, but I have two because I messed up on some nails. It was in all cases really easy to paint with and dries quickly.

I really like black polishes and this polish is really nice because the glitter doesn't disappear into the black base. That is something at least I like very much. My first encounter with CND was very positive, so now I hope that my other bottles will be just as nice. 
 

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!