lördag 21 maj 2016

Reader's Choice - OPI Gimme A Lido Kiss

Faktum är att jag fuskar lite idag för det var två lack som fick lika mycket röster, men som enväldig domare bestämde jag mig för att visa det som jag haft stående längst i min otestat låda.

Så därför blir det idag OPI Gimme A Lido Kiss som ni får se.

Gimme A Lido Kiss är ett eldigt rött lack med skimmer i. Det var riktigt smidigt att lacka med och täcker på två lager. Torktiden var bra och på bilderna har jag topplack på också.

Ja, vad ska säga, det är ett rött lack med mycket attityd och jag tycker det är riktigt snyggt. Passar lika bra till jul som till midsommarfesten skulle jag vilja påstå. Jag gillar det här väldigt mycket och eftersom jag älskar röda lack så är jag glad att jag har det i min samling.

Till nästa vecka får ni tre glitterlack att rösta på.


Ok I will admit that I'm actually cheating a bit today. Because the truth is that two polishes got exakt the same amount of votes. But as sole judge, I decided to show the one that I have had standing the longest in my untested drawer. 

So that is why you today will se swatches of  OPI Gimme A Lido Kiss.

Gimme A Lido Kiss is a fiery red polish with shimmer in. It was really easy to paint with and covers in two layers. The drying time was good and in the pictures I have topcoat on too.

There aint that much to say about this polish actually. It's a red polish with great attitude and I think it's really neat. Equally suitable for Christmas or Midsummer feast, I would say. I like this very much, and because I love red polishes I'm glad that I have it in my collection.

For the next week you get three glitterpolishes to vote for.

5 kommentarer :

 1. I like reds like this a lot :)

  SvaraRadera
 2. Vackert men inte sådär riktigt magiskt tycker det saknar lite djup för att bli en riktig vinnare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade det riktigt mycket, men håller med om att det kunde fått vara lite mer djup i det.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!