torsdag 26 maj 2016

Summary of Superficially Colorful Lacquers Halloween collection 2015

Kan kanske tyckas lite konstigt att göra en sammanställning av en Halloweenkollektion i Maj, men jag är inte alltid så snabb på att använda alla lacken i en kollektion och ärligt talat så är det inte ofta jag köper hela kollektioner.

Men den här köpte jag i sin helhet. Dock är det enbart fyra lack i den vilket jag tycker är lite lagom faktiskt.

Den finns fortfarande att köpa hos Superficially Colorful Lacquer och jag tycker verkligen det är vackra lack så jag ville gärna summera lacken i den ordningen som jag tyckte bäst om dom.

You might think it's a bit strange to do a summary of a Halloween collection i May, but I'm not that fast when it comes to using all of the polishes from a collection and to be honest it's not that often that I buy all of the polishes from collections. 

But this one I did. Well it's only four polishes in it and I really like small collections. 

All of these polishes is still available at Superficially Colorful Lacquer and I really enjoyed all of the polishes so therefore I wanted to give you a summery of them and I will list them with polish I liked best first and so on. 
 

3 kommentarer :

  1. Witch You Were Here is my favorite of these :)

    SvaraRadera
  2. Alla fyra är väldigt vackra! Svårt att säga vilken jag gillar bäst, men tror det får bli Witch You Were Here. :-)

    SvaraRadera
  3. I can't even pick a favourite, they are all gorgeous! Thanks for the swatches!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!