måndag 2 maj 2016

Depend 7 Days - TLC Tender Loving Care with waterdecals

Pressutskick

Det var mycket neutrala färger i Depend 7 Days sommarkollektion och jag tycker väl i och för sig att det är snyggt, men kanske inte så kul, så jag bestämde mig för att pigga upp TLC Tender Loving Care med vattendekaler från Lady Queen.

Om vi börjar med lacket så har jag två lager av det plus topplack. Första lagret blev något strimmigt, men jag tycker det rättade till sig bra på andra. Eftersom jag sällan har mina lack mer än två dagar kan jag tyvärr inte uttala mig om hållbarheten, men färgen är fin tycker jag då jag mer och mer har börjat uppskatta den här typen av lack.

Dekalerna finns att hitta här: http://www.ladyqueen.com/1-sheet-halloween-skull-bloom-flower-floral-nail-art-water-decals-transfer-print-sticker-c248-251-na0830.html

Dom var smidiga att jobba med och släppte lätt från skyddspappret. Jag tycker att det här som helhet blev en bra manikyr. Ett neutralt lack som blev lite rockigare på en gång.
Press Sample

It was a lot of very neutral colors in Depend 7 Days summer collection and even if I like the colors it's maybe not that fun for a summer collection so I decided to brighten up  TLC Tender Loving Care with water decals from Lady Queen.

If we start with the polish, I have two layers plus topcoat. The first layer was somewhat streaky, but I think it corrected it self well in the second. Since I rarely have my polish on more than two days I really can't say anything about the sustainability, but the color is nice, I think that I more and more have started to appreciate this kind of colors.

The decals can be found here: http://www.ladyqueen.com/1-sheet-halloween-skull-bloom-flower-floral-nail-art-water-decals-transfer-print-sticker-c248-251-na0830.html

They were easy to with and came of easily from the protecting paper. I think that this turned out as a really good manicure. A neutral polish that turned into rock n' roll.

7 kommentarer :

 1. It's a perfect color combo - calm shades yet full of contrast great idea!

  SvaraRadera
 2. Helt okej nudelack och kul med dekalerna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dom piggade det ju upp det hela rätt bra.

   Radera
 3. Lacket är inte riktigt min grej, men dekalerna var coola!

  SvaraRadera
 4. I really like the colour you chose to go with the decals. Very cool!

  SvaraRadera
 5. The decals and the base are different worlds, delicate on one side and aggressive on the other. Well done matching them!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!