tisdag 24 maj 2016

OPI What's The Double Scoop? + Flip Flops & Crop Tops

Pressutskick

Idag blir det rosa så det förslår här på bloggen! Två av dom färgerna som jag fick skickat till mig från OPIs Retro Summer kollektion som släpps här i Sverige nu i slutet på Maj var det ljust rosa What's The Double Scoop? och det nästan neonaktiga Flip Flops & Crop Tops.

Direkt när jag fick dom tänkte jag att ok, det här är inte riktigt mina färger, men ändå kul att testa. Och direkt kände jag också att dom nog skulle funka bra tillsammans i en nail art.

Givetvis var jag ju då tvungen att hitta på något med dessa båda lacken. Och det jag gjorde var att måla varannan nagel med lacken. Efter det la jag på topplack som fick torka riktigt ordentligt. Sen använde jag mig av nail vinyls för att täcka delar av nageln och måla med motsatt färg på övrig nagel för att få fram stjärnmönstret ni ser på bilderna. Och så topplack på igen.

What's The Double Scoop var något lite knepigare att jobba med än vad Flip Flops & Crop Tops var tyckte jag. Det blev något lite strimmigt, men täckte ändå på två lager. Flip Flops var riktigt smidigt att applicera och två lager räckte där också.

Jag tycker verkligen att de här två färgerna funkar kanonbra ihop. För sig själva är Flip Flops min favorit av de två. Jag är riktigt, riktigt nöjd med den färdiga manikyren.


Press Samples

Today you will get enough pink to last for a long time here on the blog! Two of the colors that I got sent to me from OPIs Retro Summer collection was the lighter pink What's The Double Scoop? and the almost neon-like Flip Flops & Crop Tops.

Immediately when I got them, I thought ok, this is not really my colors, but still fun to try. And I instantly felt that they probably would work well together in a nail art.

And of course I had to do something with these two polishes together. I painted two nails with Flip Flops and two nails with What's the Double Scoop. After that I put topcoat on that was allowed to dry really well. Then I used  nail vinyls to cover part of the nail and paint with the opposite color on the rest of the nail to get the star pattern you see in the pictures. And to finish some more topcoat.

What's The Double Scoop was a bit trickier to work with than Flip Flops & Crop Tops were, I thought. It became a bit streaky at first, but still covered in two layers. Flip Flops was really easy to apply and two layers was enough there too.

I really think these two colors works great together. If I had to pick one of the colors it would be Flip Flops & Crop Tops as my favorite.  I'm really, really pleased with the finished manicure.

10 kommentarer :

 1. Väldigt effektfullt och snyggt!

  SvaraRadera
 2. Det här blev galet fint! Och jag tycker båda rosa nyanserna ser jättefina ut.

  SvaraRadera
 3. Älskar rosa ^^,

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt! Jag har nog mest sett den typen av vinyl med svart/vitt men det här fungerade ju mer än väl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har gjort med rosa och vitt innan, men kände direkt att dom här skulle funka bra ihop så det var bara att prova.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!